Evenimentul Zilei > Monden > O mare actriță de la Hollywood a fost lovită de o dramă teribilă. Părinții ei au fost găsiți morți în condiții misterioase
O mare actriță de la Hollywood a fost lovită de o dramă teribilă. Părinții ei au fost găsiți morți în condiții misterioase

O mare actriță de la Hollywood a fost lovită de o dramă teribilă. Părinții ei au fost găsiți morți în condiții misterioase

Alicia Witt a fost lovită de tragedie, după ce părinții au fost găsiți fără suflare, în casă. Polițiștii trebuie să descifreze un caz care ridică multe semne de întrebare.

Dramă pentru Alicia Witt (46 de ani), actrița din „Walking Dead” și „Dune”, după ce părinții ei au fost gășiți morți în propria casă. Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă și încearcă să stabilească împrejurările în care s-au produs cele două tragedii.

Anchetatorii trebuie să descifreze un caz cu foarte multe necunoscute: de ce au murit părinții actriței

Cadavrele lui Robert Witt, în vârstă de 87 de ani, și ale lui Diane Witt, în vârstă de 75 de ani, au fost descoperite la reședința din Worcester, după ce starul de la Hollywood a cerut unei rude să îi viziteze, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu aceștia de mai multe zile.

Nu au fost găsite urme de violență pe trupurile părinților actriței, dar condițiile în care au murit ridică mari semne de întrebare.

Soții Witt locuiau în aceea zonă de zeci de ani și ambii lucrau ca profesori de liceu înainte de pensionare. Pe lângă Alicia, familia Witt mai are un fiu, Ian.

Alicia Witt Roanne s-a născut în Worcester Massachuttes, SUA la 21 august 1975. Fiind de mică un copil geniu, Alicia a învățat să citească de la vârstă de 4 ani și jumătate, beneficiind de toată atenția părințiilor Robert și Diane.

Alicia Witt, o carieră plină de apariții în filme și seriale cunoscute

La 14 ani, după primirea diplomei de liceu s-a mutat în Los Angeles, California. Și-a făcut debutul în 1984 în filmul „Dune” că apoi să apară în serialul de televiziune din 1990 „Twin Peaks”, unde David Lynch a scris un rol special pentru ea. În 1993 tot Lynch, încântat de talentul ei, o distribuie în trilogia de la HBO „Hotel Room”, unde joacă rolul unei tinere femei cu mai multe tulburări de personalitate.

În 1994 la Festivalul de film Sundance, Witt primește premiul special al juriului. În 1995 Alicia a apărut în „Domnul Olanda’s Opus”, precum și în „Four Room” alături de Madonna și Lily Taylor. Alicia a combinat talentul sau actoricesc cu abilitățile ei de pian clasic în comedia romantică din 2000 „Playing Mona Lisa”.

Cu acest rol Alicia a câștigat premiul pentru cea mai bună actrița la Festivalul de comedie de Arte SUA. Apoi a apărut și în” Ally McBeall”. În 2001 joacă în „Vannila sky”, că apoi, în 2004, să fie distribuită în „Ring of the nibelungs”. În 2006 a apărut pe scenă de la Londra în piesă „Pianoforte”, în producția lui Terry Johnson.

În 2007 este Reena Hale în filmul „Blue Smoke”, ecranizare după romanul scritoarei Nora Roberts, pentru că apoi să joace alături de Al Pacino în „88 Minutes”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: