Evenimentul Zilei > Monden > News Alert! Anda Adam s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel din Poiana Brașov, a intervenit Poliția! Vedeta e zgâriată pe față
News Alert! Anda Adam s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel din Poiana Brașov, a intervenit Poliția! Vedeta e zgâriată pe față

News Alert! Anda Adam s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel din Poiana Brașov, a intervenit Poliția! Vedeta e zgâriată pe față

În ajun de Crăciun, aflată în vacanță cu prietenii în stațiunea Poiana Brașov, cântăreața Anda Adam s-a ales cu un cadou neașteptat și nu tocmai plăcut.

Cântăreața Anda Adam s-a ales cu câteva zgârieturi pe față într-un conflict cu o altă femeie. Incidentul s-a petrecut în Poiana Brașov, chiar în ziua de Ajun, conform informațiilor apărute în spațiul public. Anda Adam și mai mulți prieteni de-ai săi s-au cazat într-unul din hotelurile din stațiunea brașoveană. Iar aici, prietenii artistei au intrat în conflict cu un alt grup de persoane, de asemenea cazat la hotel. Situația s-a încins, iar Anda Adam a fost zgâriată pe față, de o altă femeie din grupul rival. Zgârietura este superficială și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Cu toate acestea, poliția a intervenit la fața locului, după ce unul dintre cei implicați au apelat numărul de urgență 112. Chiar dacă nimeni nu a fost interesat să depună o plângere penală în acest caz, polițiștii s-au autosesizat. Ei au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe și au început cercetările.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, se arată într-un comunicat al Poliției Brașov.

Poliția a început o anchetă în acest caz

Potirivit sursei citate, în această cauză a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări. Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului local. Deocamdată nici o persoană nu a fost pusă sub acuzare, după cum au precizat polițiștii, în comunicat.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «lovirea sau alte violențe», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se mai arată în comunicatul transmis de reprezentanții Poliției.