Evenimentul Zilei > Monden > Anda Adam s-a despărțit de soțul ei și are o relație cu un om de afaceri. Sorin Niculescu a confirmat ruptura
Anda Adam s-a despărțit de soțul ei și are o relație cu un om de afaceri. Sorin Niculescu a confirmat ruptura

Anda Adam s-a despărțit de soțul ei și are o relație cu un om de afaceri. Sorin Niculescu a confirmat ruptura

Sorin Niculescu a confirmat faptul că s-a despărțit de Anda Adam, împreună cu care are un copil. Cântăreața a fost surprinsă în brațele unui om de afaceri.

Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit, iar vestea a fost confirmată chiar de soțul cântăreței. Pe internet au apărut imagini cu artista, care se afla în brațele altui bărbat. Este vorba despre un om de afaceri din Cluj-Napoca. Sorin Niculescu a afirmat că, indiferent de hotărârile pe care Anda Adam le va lua în viața ei amoroasă, el întotdeauna îi va fi alături în calitate de prieten și niciodată nu va uita momentele în care ea l-a ajutat.

Anda Adam s-a despărțit de Sorin Niculescu. Cântăreața se iubește cu un om de afaceri din Cluj-Napoca, ruptura a fost confirmată de fostul soț

Fostul soț al cântăreței a precizat că nu vrea să dea prea multe detalii despre viața sa privată iar, orice om are libertatea să facă orice își dorește. Anda Adam și Sorin Niculescu au o fată.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!

„Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă”

Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu pentru Antena Stars.