Regina Elisabeta a cerut să se „contacteze editorii acum” pentru a elimina titlul regal al lui Meghan de pe coperta cărții. Regina a fost mai fermă ca niciodată cerând lui Meghan Markle să modifice imediat  titlul de ducesă de Sussex, care este tipărit pe noua ei carte (foto).
Regina, în vârstă de 95 de ani, a fost îndemnată să le ceară avocaților săi să contacteze editorii cărții de povești pentru copii de 40 de pagini a lui Meghan pentru ca titlul regal să fie șters.
Meghan, în vârstă de 39 de ani, a anunțat săptămâna aceasta că a scris o carte pentru a marca cea de-a doua aniversare a lui Archie. Pe copertă, numele autorului este listat ca „Meghan, Ducesa de Sussex” – suficient ca unii fani regali să se enerveze cumplit, având în vedere că nu mai este un membru al familiei regale britanice.
Cartea Meghan Markle

Express a efectuat un sondaj exclusiv prin care a cerut cititorilor dacă soției prințului Harry ar trebui să i se permită să-și folosească titlul regal pentru a-și vinde cartea, The Bench, care explorează legătura dintre un tată și tânărul său fiu.

98 la sută (27.228) de persoane au spus că Meghan nu ar trebui să aibă titlul tipărit pe carte

Doar 2 la sută (478) au spus că nu, în timp ce doar 60 de persoane (mai puțin de 1 la sută) au spus că nu știu.
În comentarii, mulți cititori și-au exprimat indignarea de a fi nevoit să urmărească fostul profit regal din titlul pe care Regina i l-a acordat atunci când s-a căsătorit cu Harry.

La un an de la Megxit și la două luni după ce a fost difuzat interviul bombă cu  Oprah, mulți observatori regali au spus că este timpul ca Regina să pună piciorul în prag și să înlăture titlurile lui Harry și Meghan.

regina meghan markle prințul harry

Unul dintre cititori a spus că Meghan a „depășit proverbiala linie roșie”, folosindu-și titlul pentru a se promova ca autor în devenire și a adăugat: „Întrebarea acum este dacă Regina Elisabeta va acționa”.

Alții au spus că ducesei de Sussex nu ar trebui să i se permită să folosească titlul pentru câștiguri financiare, deoarece circumstanțele ei s-au schimbat dramatic de când i s-a acordat onoarea în mai 2018.

Un cititor a scris: „Nu ar trebui să-și poată folosi titlul pentru nimic, de când a fost eliminată”. O altă persoană a spus: „Vrei să fii liber de Familia Regală? Renunță la titlul tău regal, simplu”.