Prințul Harry a fost atât de „șocat” de „primirea foarte, foarte rece” din partea familiei regale atunci când a venit la înmormântarea bunicului său prințul Philip, încât ar putea să renunțe la viitoarea călătorie în Marea Britanie în iulie, a afirmat expertul regal.

Ducele de Sussex, 35 de ani, care locuiește într-o casă de 14.7million de dolari în Santa Barbara, California, împreună cu soția Meghan Markle și fiul lor Archie, s-ar putea să nu se mai întoarcă în Marea Britanie în această vară pentru dezvelirea statuii a mamei sale Prințesa Diana.

Harry are deja o scuză în aşa fel încât să ignore familia care l-a tratat ca pe un străin la înmormântarea bunicului

Cu toate acestea, vorbind cu talkRADIO , Russell Myers s-a întrebat dacă vizita va avea loc și a comentat: „Unii din familia sa i-au arătat răceală și poate că asta l-a șocat oarecum”. El a continuat spunând cum ducele de Sussex ar putea folosi nașterea celui de-al doilea copil al său, care se așteaptă să se nască în vara aceasta, ca „scuză convenabilă” pentru a nu „înfrunta familia”.

Statuia a fost comandată pentru a marca a douăzecea aniversare a morții prințesei Diana și pentru a recunoaște impactul ei pozitiv în Marea Britanie și în întreaga lume. Acesta va fi instalat în Grădina Palatului Kensington la 1 iulie 2021, marcând cea de-a 60-a aniversare a Prințesei.

Prințul Harry arăta „foarte stingher” în timpul înmormântării ducelui de Edinburgh

El a continuat: „Am aflat că unii membrii din familia regală l-au ignorat literalmente și nici măcar nu au vorbit cu el. Cred că poate a fost un pic șocat de primirea rece pe care a avut-o din partea familiei sale, care pune întrebarea: va reveni pentru dezvăluirea statuii prinţesei Diana şi să stea alături de fratele său în iulie? Sau va ieși din asta?”

Russell Myers a răspuns: „Mi se spune că este încă angajat să vină. Ambele tabere sunt. Cu siguranță Kate și William îl vor întâmpina dacă vrea să se întoarcă.

– Intenția lui este să revină. Ne putem spune același lucru despre soția lui care va naște în curând.

– Dar va fi o scuză convenabilă pentru Harry să nu se mai întoarcă și să înfrunte familia”.

Frații au anunțat despre statuie în urmă cu doi ani, la aniversarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana, iar inițiativa este una dintre puținele lor acțiuni care a rămas după o ruptura între frați și mutarea lui Harry în SUA, scrie Daily Mail.