Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa Regală va plăti pentru „primirea foarte rece” faţă de Harry. Gestul lor va fi răzbunat. Ce pune la cale ducele de Sussex 
Casa Regală va plăti pentru „primirea foarte rece” faţă de Harry. Gestul lor va fi răzbunat. Ce pune la cale ducele de Sussex 

Casa Regală va plăti pentru „primirea foarte rece” faţă de Harry. Gestul lor va fi răzbunat. Ce pune la cale ducele de Sussex 

Prințul Harry a fost atât de „șocat” de „primirea geroasă” din partea familiei sale la înmormântarea prințului Philip încât nu va mai veni la dezvelirea statuii mamei sale, spun experții regali.

Prințul Harry a fost atât de „șocat” de „primirea foarte, foarte rece” din partea familiei regale atunci când a venit la înmormântarea bunicului său prințul Philip, încât ar putea să renunțe la viitoarea călătorie în Marea Britanie în iulie, a afirmat expertul regal.

Ducele de Sussex, 35 de ani, care locuiește într-o casă de 14.7million de dolari în Santa Barbara, California, împreună cu soția Meghan Markle și fiul lor Archie, s-ar putea să nu se mai întoarcă în Marea Britanie în această vară pentru dezvelirea statuii a mamei sale Prințesa Diana.

Harry are deja o scuză în aşa fel încât să ignore familia care l-a tratat ca pe un străin la înmormântarea bunicului

Cu toate acestea, vorbind cu talkRADIO , Russell Myers s-a întrebat dacă vizita va avea loc și a comentat: „Unii din familia sa i-au arătat răceală și poate că asta l-a șocat oarecum”. El a continuat spunând cum ducele de Sussex ar putea folosi nașterea celui de-al doilea copil al său, care se așteaptă să se nască în vara aceasta, ca „scuză convenabilă” pentru a nu „înfrunta familia”.

Statuia a fost comandată pentru a marca a douăzecea aniversare a morții prințesei Diana și pentru a recunoaște impactul ei pozitiv în Marea Britanie și în întreaga lume. Acesta va fi instalat în Grădina Palatului Kensington la 1 iulie 2021, marcând cea de-a 60-a aniversare a Prințesei.

Prințul Harry arăta „foarte stingher” în timpul înmormântării ducelui de Edinburgh

El a continuat: „Am aflat că unii membrii din familia regală l-au ignorat literalmente și nici măcar nu au vorbit cu el. Cred că poate a fost un pic șocat de primirea rece pe care a avut-o din partea familiei sale, care pune întrebarea: va reveni pentru dezvăluirea statuii prinţesei Diana şi să stea alături de fratele său în iulie? Sau va ieși din asta?”

Russell Myers a răspuns: „Mi se spune că este încă angajat să vină. Ambele tabere sunt. Cu siguranță Kate și William îl vor întâmpina dacă vrea să se întoarcă.

– Intenția lui este să revină. Ne putem spune același lucru despre soția lui care va naște în curând.

– Dar va fi o scuză convenabilă pentru Harry să nu se mai întoarcă și să înfrunte familia”.

Frații au anunțat despre statuie în urmă cu doi ani, la aniversarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana, iar inițiativa este una dintre puținele lor acțiuni care a rămas după o ruptura între frați și mutarea lui Harry în SUA, scrie Daily Mail.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.