Evenimentul ZileiEVZ SpecialCe se întâmplă la Casa Regală e de neînchipuit. Meghan şi Harry au distrus totul. Prințul Charles se răzbună. Ce vrea să facă din monarhie

Ce se întâmplă la Casa Regală e de neînchipuit. Meghan şi Harry au distrus totul. Prințul Charles se răzbună. Ce vrea să facă din monarhie

Ce se întâmplă la Casa Regală e de neînchipuit. Meghan şi Harry au distrus totul. Prințul Charles se răzbună. Ce vrea să facă din monarhie
Harry și Meghan Markle, după „abandonarea” familiei, mai primesc o lovitură din partea prințului Charles: îi taie de tot de pe listă, nicio liră de la Palat. Și asta n-ar fi tot, vin vremuri grele pentru toţi ceilalți regali.
Prințul Charles anunţă vremuri grele pentru regalii răsfăţaţi care se lăfăiau în bani chiar dacă nu făceau nimic. Acesta vrea să „reducă monarhia” pentru a economisi bani. Şi dacă până acum ducele și ducesa de Sussex – care locuiesc în prezent într-un conac de 11 milioane de lire sterline din California, împreună cu fiul lor Archie – au mai primit bani de la Casa Regală, s-ar părea că vor fi tăiați definitiv de pe listă.
Atât prințul Charles, cât și prințul William sunt pregătiți să discute despre viitorul monarhiei – inclusiv despre membrii familiei care ar trebui să lucreze ca regali – după moartea prințului Philip, pe 9 aprilie.

 Casa Regală, transformată într-o  „firmă” de dimensiuni mai mici

Dar ar putea să trăiască aşa Camilla, William, ducesa de Cambridge, prinții George și Louis, prințesa Charlotte şi ceilalţi regali superiori?

Pentru că, din ceea ce spun experţii, Charles îi cam timite la treabă, mai precis, sunt încurajați să își asume o muncă plătită pentru a se întreține.

„Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să micşoreze monarhia pentru a reduce costurile și pentru a face ca oamenii să merite banii pe care i-au primit de la contribuabil”, a declarat un expert regal. Iar în acest proiect intră si fiul său Harry.

Problemele lui Harry și Meghan vin înainte de a apărea partea a doua a biografiei care urmează să fie lansată în această vară, răscolind încă o dată poveste cu interviul exploziv realizat de Oprah Winfrey şi alte lucruri nespuse despre viața sa la Palat.

Cu alte cuvinte, nu se potolește, vrea să le distrugă imaginea definitiv. Şi nimeni nu ştie încă de ce este atât de încevşunată Meghan, pentru că ştia clar că nu putea să ajungă regină niciodată şi că… doar cumnata sa Kate va fi viitoarea regină. Oare asta o macină pe fosta actriță americană?

Casa regală nu scăpat de noi dezvăluiri pe care le va face Meghan în partea a doua cărții sale

Prima ediție, a autorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, a fost publicată pe 11 august anul trecut și a pictat o imagine măgulitoare a ducelui și ducesei de Sussex de când s-au întâlnit în 2016 până la plecarea lor din Marea Britanei la începutul anului 2020.

Acum se actualizează cu noi capitole, care acoperă interviul lor total cu Oprah Winfrey de luna trecută, acuzațiile potrivit cărora Meghan, în vârstă de 39 de ani, a agresat personalul un regal – ceea ce ea neagă – și moartea prințului Philip, relatează Sunday Times.

În noua versiune se așteptată să descrie tranzacțiile lor de mai multe milioane de lire cu Netflix și Spotify, despre noua lor viață în California și decizia reginei de a-i elimina de tot de la oportunitățile regale, inclusiv rolurile militare ale lui Harry, de la care a fost exclus.

Se va vorbi, probabil, şi despre Harry și fratele său William, mai ales dacă vor ceda şi vor încerca să se împace după înmormântarea ducelui de Edinburgh, dar probabil, „Finding Freedom” va agrava tensiunea dintre Sussex și Casa Regală ruăînd relaţiile pentru totdeauna, potrivit Daily Mail.


Accesează: