Evenimentul Zilei > Monden > Mare îngrijorare la nivel global! Din Ducesă de Sussex s-a transformat în casnică
Mare îngrijorare la nivel global! Din Ducesă de Sussex s-a transformat în casnică

Mare îngrijorare la nivel global! Din Ducesă de Sussex s-a transformat în casnică

Meghan trece printr-o serie de transformări care bat la ochi. Saltul de la cea mai mediatizată ducesă din Regatul Unit la statutul de casnică naşte îngrijorare în rândurile supuşilor.

Deşi s-au îndepărtat de Casa Regală britanică Meghan şi Harry prezintă încă interes pentru mass-media de pretutindeni. Meghan Markle, 39 de ani, și prințul Harry, 35 de ani, prezintă acelaşi interes pentru mass-media deşi schimbările uriașe din viaţa lor nu mai sunt spectaculoase ,devenind chiar banale.

Meghan şi-a părăsit vechea casă și cariera de actriță mutându-se  la Londra pentru a fi alături de Prinţul pe care îl iubea. Povestea sa este ruptă dintr-un basm începând cu ziua nunții sale care a fost cea mai vizionată după cea a Dianei.  Imediat a devenit şi mamă dar, într-un moment când părea că totul este exact ca într-o poveste…a rupt vraja zguduind Palatul Regal şi supuşii cu vestea că renunţă la tot şi pleacă în lumea largă.

Ce ascunde Meghan?

Expertul în limbaj corporal Judi James a analizat câteva imagini cu Meghan, începând cu prima ieșire oficială a cuplului la Invictus Games de la Toronto în 2017, unde  arată transformarea ei de la mireasa regală plină de speranță la o mamă dedicată şi cam atât.

„Femeia pe care am văzut-o la Invictus Games arăta încredere și o sexualitate foarte naturală și relaxată. Limbajul corpului lui Meghan a semnalat în mod inteligent că ea era complet concentrată asupra lui Harry într-un mod care l-ar fi flatat și ar fi flirtat cu el, deși a reușit să semnalizeze și individualitatea și sentimentul de a fi un spirit liber independent. Arăta ca și cum ar fi căzut pe orbita ei mai degrabă decât a lui.

Aici, picioarele lui Meghan sunt încrucișate spre Harry, arătând un grad de intimitate, dar mâinile sale sunt departe de el, arătând trăsături de independență totală”, spune experta. „Simțul libertății personale este intens la Meghan,  pentru că a fost o femeie de succes și faimoasă la propriu”.

Nimeni nu a desluşit încă de ce a ales această cale de a fi o simplă casnică, mamă şi soţie

Meghan a avut o nuntă regală cum rar s-a pomenit de la cea a soacrei sale. Într-o simplă dar extrem de elegantă rochie de mireasă Meghan a reflectat în continuare acel sentiment de încredere pe care l-a avut de la prima lor întâlnire publică, dar limbajul ei corporal se schimba clar, datorită rolului său regal pe care şi l-a luat în serios imediat ca şi cum Harry nu ar fi putut gestiona nou sa viaţă alături de proaspăta soţie.

Un alt aspect observat de cei care au urmărit parcursul lui Meghan este că la fiecare apariţie publică domina… Harry apare mai tot timpul în spatele ei cu privirea totdeauna lăsată în jos. Mai mult,  ducesa de Sussex nu uită niciodată să arate că ea este cea care decide atunci când vine vorba de alegerile majore din viaţa lor.

Toată lumea-i  de acord că Meghan este capul familiei, că deciziile ei sunt mai degrabă impuse iar Harry – pentru binele familiei –  le acceptă, însă nimeni nu poate desluşi de ce a ales să se transforme din Prinţesă în casnică, ştiind că de fiecare dată o femeie  alege faima…

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: