Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Charles, disperat să se împace cu Harry. În schimb, William este de altă părere
Prințul Charles, disperat să se împace cu Harry. În schimb, William este de altă părere

Prințul Charles, disperat să se împace cu Harry. În schimb, William este de altă părere

La ceremonia funerară a prinţului Philip, duce de Edinburgh şi soţ al reginei Elizabeth II, a participat şi prințul Harry. Multă lumea se aștepta ca acest tragic eveniment să-i unească pe cei doi fraţi.

Dar, din păcate Harry şi William au stat departe unul de altul, iar de vorbit nici atât, potrivit surselor din interior. Aceleași surse spun că s-a decis ca cei doi fraţi să nu stea aproape unul de altul pentru a evita orice fel de tensiune care ar fi putut umbri funeraliile.

Harry, în vârstă de 36 de ani, și William, în vârstă de 38 de ani, s-au întâlnit față în față pentru prima dată după un an la înmormântarea prințului Philip de la Windsor.

Prințul Charles „disperat” să se împace cu Harry. În schimb, William este de altă părere

O sursă a declarat pentru Vanity Fair că prinţul Charles  este „disperat” să se împace cu Harry. Cu toate acestea, William este mai precaut – sperând că își poate restabili relația cu fratele său Harry în timp. Sursa a mai spus că „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că conversațiile private vor rămâne private”.

Harry s-a reunit cu fratele William timp de două ore după înmormântarea ducelui de Edinburgh, stârnind speranțe de împăcare între ei. Cei doi fraţi s-au alăturat tatălui lor Charles pentru prima dată de când Harry și soția sa Meghan au părăsit familia regală și s-au mutat în America.

Au rămas împreună timp de două ore la Castelul Windsor

Charles a purtat discuții private cu fiii săi după înmormântare. Cei trei s-au întâlnit departe de camerele de luat vederi după serviciul televizat de sâmbătă. Un prieten de familie a spus că Harry a fost întâmpinat cu răceală din partea rudelor sale după interviul exploziv de 90 de minute cu Oprah.

Se presupune că familia sa este supărată deoarece amica lui Meghan şi prietena cea mai bună a lui Oprah, a dezvăluit că Harry a vorbit cu fratele său și cu prințul Charles după interviu – dar că discuțiile au fost „neproductive”.

O sursă a spus: „Harry a ieșit rău după interviul cu Oprah, mai ales atunci când au fost dezvăluite de către Gayle King detalii despre conversațiile private ale familiei. Aceasta a fost ultima picătură care a umplut paharul”.

Sâmbătă, milioane de oameni i-au văzut pe William și Harry în transmisiile directe de la TV, vorbind între ei în timp ce se îndepărtau de capela Sf. Gheorghe după înmormântare. Au vorbit timp de aproximativ patru minute – după ce au fost ținuți în mod deliberat separat în timpul procesiunii, scrie The Sun.