Evenimentul Zilei > International > Prințul William este preocupat de destinul său de viitor rege. ”Este foarte fericit să-și intensifice responsabilitățile”
Prințul William este preocupat de destinul său de viitor rege. ”Este foarte fericit să-și intensifice responsabilitățile”

Prințul William este preocupat de destinul său de viitor rege. ”Este foarte fericit să-și intensifice responsabilitățile”

Un expert regal a dezvăluit că Ducele de Cambridge, Prințul William, se pare că a luat cunoștință cu regret de modul în care fratele său Prințul Harry a descris viața lor în interiorul familiei regale, în interviul fulminant cu jurnalista americană de show Oprah Winfrey.”El este foarte dispus să îmbrățișeze destinul său de viitor rege, și el este foarte fericit să-și intensifice responsabilitățile sale", a adăugat expertul regal Katie Nicholl.

Un expert regal a dezvăluit că Ducele de Cambridge, Prințul William, se pare că a luat cunoștință cu regret de modul în care fratele său Prințul Harry a descris viața lor în interiorul familiei regale, în interviul fulminant cu jurnalista americană de show Oprah Winfrey. La câteva zile după interviul fulminant oferit de  prințul Harry și Meghan Markle, cu prezentatoarea show-ului american Oprah Winfrey, noi dezvăluiri și declarații au apărut pe rețelele de socializare, reflectându-se modul în care familiile reacționează la declarațiile celuilalt din punctul lor de vedere, relatează London Mercury .

Prințul William, răpit de atribuțiile în familia regală

Fox News a relatat că Prințul Harry a făcut o declarație controversată la emisiunea Oprah Winfrey și a spus că fratele său mai mare William s-a simțit „prins” și răpit de viața și atribuțiile sale în familia regală.

După aceasta, expertul regal Katie Nicholl a declarat marți pentru Entertainment Tonight că, după ce Harry a făcut declarația care îl viza pe William, ducele de Cambridge ar fost foarte afectat de remarcile sale. „Auzim rapoarte conform cărora Prințul William s-a simțit destul de jignit de afirmațiile pe care Harry le-a făcut în interviu, nu numai la sugestia rasismului în cadrul familiei regale.. … Am auzit, de asemenea, prin intermediul prietenilor lui William, care au vorbit cu ziarele de aici, că el respinge într-adevăr această afirmație din partea fratelui său că el se simte „prins” de atribuțiile familiei regale, că el se simte prins de rolul său viitor”, a mai spus Nicholl.

Ducele de Cambridge este cel mai mare copil al regretatei Prințese Diana și a prințul Charles și, prin urmare, este al doilea în linie cu tronul regal britanic.

Prințul de Cambridge preocupat de destinul de viitor rege

„Dacă vorbiți cu surse apropiate lui William, ei spun că acest lucru nu l-a marcat definitiv, el este foarte dispus să îmbrățișeze destinul său de viitor rege, și el este foarte fericit să-și intensifice responsabilitățile sale”, a adăugat Nicholl. În interviul de 200 de minute, Harry și Markle au pretins rasism în cadrul palatului, iar Harry și-a exprimat nemulțumirea față de restricțiile impuse membrilor familiei regale, despre care susține că au jucat un factor în decizia sa de a se retrage din îndatoririle sale regale.

Fox News a informat că Nicholl a continuat să împărtășească faptul că ea crede că nu vor mai exista declarații din partea familiei regale cu privire la problema lor de familie în perioada următoare. „În mod clar suntem destul de departe de a vedea orice vindecare a acestei rupturi, dar cu siguranță înțelegerea mea privind tabăra Cambridge este că, dacă totul va fi examinat și disecat în mass-media, atunci nu există într-adevăr nici o șansă de a avansa mai departe pe acest subiect”, a mai împărtășit Nicholl.