Evenimentul Zilei > Actualitate > Jignire fără margini: Harry și Meghan sunt din „Muppets”. Războiul între Kate şi Meghan se întețește
Jignire fără margini: Harry și Meghan sunt din „Muppets”. Războiul între Kate şi Meghan se întețește

Jignire fără margini: Harry și Meghan sunt din „Muppets”. Războiul între Kate şi Meghan se întețește

Unchiul lui Kate Middleton îi numește pe Harry și Meghan ca fiind din „Muppets” și spune că „nu crede un cuvânt” din afirmațiile făcute în interviul realizat de Oprah.

Gary Goldsmith, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole, a declarat că nu a „crezut niciun cuvânt” din dezvăluirile făcute luna trecută și că nu este în ordine ca ducele și ducesa de Sussex să „trădeze” Familia Regală.

Referindu-se la Meghan și Harry a spus că sunt „acele muppets” și despre ducesa de Cambridge spune „Kate a noastră”

Meghan i-a povestit lui Oprah cum soţia lui William, Kate, ducesa de Cambridge, a făcut-o să plângă pe tema rochiilor domnișoarelor de onoare – şi nu invers.

Gary, care anterior și-a apărat nepoata, a insistat încă o dată şi a spus „Nu există aşa ceva, Kate nu ar face asta. Pur și simplu nu cred un cuvânt din asta. Întregul interviu a cerșit milă. Ea nu știa cuvintele imnului național….Vă rog! Harry îl cântă de la vârsta de cinci ani”.

Şi continuă pe același ton: Palatul i-a refuzat ajutorul atunci când sănătatea ei mintală suferea? Harry este patronul unei organizații caritabile de sănătate mintală”, a spus unchiul furios.

Acesta face referire la acel moment când Meghan a povestit cum a suferit în perioada în care locuia la Palat și că a avut gânduri de suicid în timp ce era însărcinată cu Archie.

Între timp, Harry a spus că tatăl și fratele său au fost „prinși” în capcanele regulilor regale și s-a mers până acolo încât un membru al familiei l-a luat la întrebări despre fiul său nenăscut și despre culoarea pielii sale.

Văzându-l pe Harry la înmormântarea prințului Philip, am fost doar trist

„Eram supărat pe ei de după ce au spus acele lucruri despre familia noastră regală. Nu exista niciun motiv pentru ei să trădeze încrederea familiei în felul în care au făcut-o. Dar văzându-l la înmormântare, am fost doar trist. Părea pierdut. Mă simt destul de emoționant chiar vorbind despre asta, dar ne-am gândit cu toții la sănătatea mintală și iată-ne, urmărind pe cineva care se prăbușește în fața noastră. Nu este corect”.

Harry s-a reunit cu tatăl și fratele său pentru înmormântarea bunicului lor, stârnind speranțe de pace între ei. Dar șansele au fost minime spre deloc. Ca dovadă că Harry a părăsit imediat Marea Britanie.

Unchiul Gary și-a amintit cum William, Harry și Kate au format odată un trio fericit: „Uită-te cât de fericiți au fost”, a spus el. „Nu poți falsifica asta. Kate l-a adorat și toată lumea a vrut doar să fie fericit. Când a venit Meghan ar fi trebuit să fie mai distractiv. Kate a fost primitoare cu ea, pentru că ar fi vrut ca Harry să fie fericit. Dacă Harry este fericit, toată lumea este fericită. Dar, în final totul este despre Meghan. Am fost dezamăgit. Am crezut că i-a fost destul de greu cu presa…”.

William și Kate sunt gata să conducă

Moartea ducelui de Edinburgh l-a determinat pe Gary să vorbească despre viitorul monarhiei: William și Kate sunt gata să conducă. Pentru a vă oferi o analogie fotbalistică”, a spus el, „sunt gata să aibă piciorul pe minge. Charles ar face o treabă bună, desigur, dar în ceea ce privește împrospătarea lucrurilor, ar fi mai bine cu William și Kate. Cu ei monarhia ar prospera, mai degrabă decât să supraviețuiască. Charles ar putea găsi un alt rol uimitor”, relatează thesun.