Evenimentul ZileiEVZ SpecialRăzboi pe faţă la Palat. Prințul Harry, avertizare teribilă: „De ce naiba să-l ierte William?”

Război pe faţă la Palat. Prințul Harry, avertizare teribilă: „De ce naiba să-l ierte William?”

Război pe faţă la Palat. Prințul Harry, avertizare teribilă: „De ce naiba să-l ierte William?”
Prințul Harry a fost avertizat că fratele său William s-ar putea să nu-l ierte niciodată pentru interviul său cu Oprah Winfrey, iar acesta ar fi răbufnit, motiv pentru care a şi plecat imediat în SUA fără să ţină cont de ziua bunicii sale Regina Elisabeta a II-a.

Reamintim că cei doi frați  s-au reunit pentru scurt timp la înmormântarea bunicului lor, prințul Philip, sâmbătă. Aceștia au fost fotografiați discutând după ce au părăsit Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor după slujbă, apoi s-au îndepărtat unul de altul ca doi străini.

Cu toate acestea, un comentator a avertizat că William are motive să fie supărat, pentru ce să-l ierte pe fratele său? Pentru interviul bombă de la CBS?

Jan Moir a spus: „Poate William să-l ierte vreodată pe Harry pentru cele spuse? Dar ceea mai bună întrebare și nu mă aștept să fie difuzată la CBS, de ce naiba ar trebui să-l ierte?”

Interviul de luna trecută cu ducele și ducesa de Sussex realizat de Oprah Winfrey a șocat o lume întreagă. În timpul programului, Meghan a dezvăluit că a avut gânduri suicidale și că a suferit de singurătate în Familia Regală. Ea a pretins, de asemenea, că „îngrijorările și conversațiile” au fost ridicate cu privire la nuanța pielii lui Archie înainte de nașterea sa.

Prințul Harry a confirmat acuzația, comentând: „Este conversația pe care nu o voi împărtăși niciodată. La acea vreme respectivă eram un pic șocat”.

Nici Meghan și nici Harry nu vor dezvălui numele regal implicat în acea discuţie cu privire la culoarea pilelii lui Archie.

Jan Moir a susținut că William și Harry „nu vor putea niciodată să repare legătura fraternă ruptă”, în ciuda discuțiilor lor  de la funerarii.

Ea a scris pentru Daily Mail: „Unde-i locul pentru iertare? Mai ales că nu existe pocăință sau scuze din partea ducilor de Sussex”.

Prințul Harry s-a întors imediat după înmormântare la Meghan și Archie la casa lor de 11,2 milioane de lire sterline, ituată într-o zonă de lux la nord de Los Angeles.

Prințul William a spus că Familia Regală nu este „ rasistă”. Palatul Buckingham a dat o declarație în numele reginei, exprimând tristețe față de dificultățile Meghan. Cu toate acestea, a adăugat „unele amintiri pot varia” în legătură cu evenimentele descrise în Sussex.

În timpul interviului cu Winfrey, prinţul Harry a susținut că a fost „prins în capcană, dar nu știam că sunt prins”. El a adăugat: „Tatăl și fratele meu, sunt prinși. Nu au cum să plece”, scrie Express.


Accesează: