Evenimentul Zilei > Monden > Despre ce se discută la Palat: „Slavă Domnului că s-au dus. Au viaţa mai liniștită” fără Meghan şi Harry
Despre ce se discută la Palat: „Slavă Domnului că s-au dus. Au viaţa mai liniștită” fără Meghan şi Harry

Despre ce se discută la Palat: „Slavă Domnului că s-au dus. Au viaţa mai liniștită” fără Meghan şi Harry

Surse din apropierea casei regale spun că atât prinţul Charles cât şi ceilalți din familie au răsuflat uşuraţi după ce au scăpat de Meghan Markle şi prinţul Harry.
Prințul Charles, dar şi ceilalți din familia regală se simt „ușurați” şi au viața „mai liniștită” fără Meghan și Harry. Familia Regală este „mult mai liniștită” acum, au afirmat experţii regali citând surse din interior.
Prințul Charles planifică modul în care Familia Regală va lucra pentru angajamentele din agendă. Se pare că în momentul acesta moștenitorul tronului a început să-și croiască noul rol după moartea ducelui de Edinburgh.

„Slavă Domnului că s-au dus. Au viaţa mai liniștită” fără Meghan şi Harry

Casa regală a pierdut trei membri în ultimii doi ani după ce prințul Andrew s-a retras din viaţa publică din cauza acuzaţiilor care i se aduc cu privire la prietenia sa cu Jeffrey Epstein. După el au urmat ducele și ducesa de Sussex. Aceștia, de asemenea, au renunțat în mod dramatic la rolurile pe care le aveau alegând o nouă viață fără obligaţii în SUA.

După toate aceste pierderi, o persoană din interior a susținut că Charles este mult mai calm, fără ca Meghan Markle și Prințul Harry.

O sursă a declarat pentru Mirror: „Una dintre principalele probleme cu Harry și Meghan când făceau parte din familie a fost incapacitatea lor de a înțelege cum funcționau lucrurile. Lucrurile sunt mult mai calme acum”.

Dar Familia Regală s-ar putea reîntâlni în curând pentru a rezolva viitoarele afaceri ale monarhiei. Este probabil ca ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge, prințesa Anne și contele și contesa de Wessex să ia locurile lui Meghan și Harry.

Sophie Wessex va primi un rol foarte important alături de regină. Iar prințul Edward se va ocupa de Premiile Ducelui de Edinburgh, în tribut prințului Philip.

Meghan și Harry nu vor mai avea nicio şansă dacă se vor întoarce în Marea Britanie

Un expert regal a declarat: „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să schimbe lucrurile pentru a economisi bani și pentru a-i determina pe membrii regali să merite banii pe care i-au primit de la contribuabil, fără să facă nimic”

În opinia expertului, Charles se va implica mult mai mult în viața publică, deoarece regina nu va mai dori să „lupte cu el”. Ea a spus: „De fapt, va fi recunoscătoare că va prelua conducerea în numele Familiei Regale”, scrie Express.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.