Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, cel mai diabolic plan cu privire la monarhie. Megxit nu a fost întâmplător
Meghan și Harry, cel mai diabolic plan cu privire la monarhie. Megxit nu a fost întâmplător

Meghan și Harry, cel mai diabolic plan cu privire la monarhie. Megxit nu a fost întâmplător

Este cel mai crunt avertisment pe care l-au dat experţii regali despre faptul că Meghan Markle şi prințul Harry ar putea „răsturna” monarhia.
După fuga prințului Harry din Marea Britanie împreună cu soţia sa Meghan Markle și ieșirea definitivă din familia regală ar putea „răsturna” monarhia, a avertizat un expert şi apropiat al casei regale. În opinia sa, Familia Regală s-ar putea prăbuși înainte ca prințul Charles să aibă șansa de a ajunge pe tron.

Avertisment crunt: Megxit nu a fost întâmplător. Meghan și Harry, cel mai diabolic plan cu privire la monarhie

Ducele de Sussex a participat la înmormântarea bunicului său, fiind prima sa vizită în Marea Britanie de la interviul bombă cu Oprah Winfrey. A mers alături de alți membri ai familiei, inclusiv prințul Charles și prințul William, în timp ce urmau Land Roverul cu sicriul lui Philip. Mai mult, se spune că a vorbit atât cu tatăl său, cât și cu fratele său la Windsor în ziua respectivă.

Autorul regal Anna Pasternak a avertizat că Harry și Meghan ar putea „răsturna” monarhia înainte ca Charles să urce pe tron.

Ea a declarat pentru Vanity Fair: „Ducii de Sussex au declanșat ceva atât de fundamental şi incendiar în această țară, încât schimbă fața Marii Britanii și cred că monarhia ca instituție arhaică ar putea să se prăbușească”.

După înmormântarea de sâmbătă, se spune că Harry s-a alăturat unei scurte întâlniri cu Charles, William și Kate la Frogmore Cottage, în incinta castelului Windsor, dar nimeni nu a aflat ce s-a discutat.

Întâlnirea de gradul zero, fără rezultat. Harry a plecat înainte de ziua de naştere a bunicii sale

O sursă a spus: „Evident, Harry s-a simțit depășit, erau trei contra unul şi pe terenul lor. Nu există nicio dovadă că este sfârșitul crizei dintre ei, dar este un început pentru a face primul pas spre vindecare. William, Kate și Charles au plecat după aproximativ două ore, ceea ce a fost suficient timp pentru a discuta despre problemele existente”.

Plecarea prințului Harry înainte de ziua de naștere a reginei Elisabeta a II-a a fost unul dintre gesturile care arată lipsa unei împăcări după discuțiile avute în privat.

În acest sens, foarte mulţi britanici și-au exprimat dezamăgirea faţă de nepotul reginei că a părăsit Marea Britanie cu o zi înainte de ziua ei de naștere. Mai multe date despre plecarea lui Harry, aici: Să fie atât de insensibil Harry? Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă