Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat unde locuiește mama lui Meghan. Nu vă așteptați la așa ceva. Imagini în premieră cu locuința sa. FOTO
S-a aflat unde locuiește mama lui Meghan. Nu vă așteptați la așa ceva. Imagini în premieră cu locuința sa. FOTO

S-a aflat unde locuiește mama lui Meghan. Nu vă așteptați la așa ceva. Imagini în premieră cu locuința sa. FOTO

S-a aflat unde locuiește mama lui Meghan. Imaginile cu locuinţa ducesei de Sussex, Doria Ragland, au fost publicate în presa americană.
Casa mamei lui Meghan Markle, Doria Ragland, a fost dată în vileag de presa americană. Mama lui Meghan MarkleDoria Ragland, va petrece, fără îndoială, mult timp în noua casă a ducelui și ducesei de Sussex din Montecito, California, după ce cuplul s-a mutat în SUA din Anglia în 2020, dar şi Doria are propria ei locuinţă destul de cochetă şi cu multă vegetaţei.

Iată unde locuiește mama Ducesei de Sussex

Meghan markle mother new house - daedalusdrones.com
Din exterior, se vede o casă în stil spaniol, cu acoperiș de ţiglă, un exterior plin cu verdeaţă, lime și palmieri care încadrează ambele părți ale pasarelei din față, dar interiorul urmează să se afle, deocamdată este tot ceea ce se ştie.
Dreadlocks. Nose ring': Why Meghan's mum will rock palace

Unde locuiește mama lui Meghan Markle?

În prezent, Doria Ragland locuiește în Los Angeles, California, unde s-a născut și a crescut Meghan Markle. Doria locuiește într-o casă pe care a moștenit-o de la tatăl ei în 2011. Cartierul este View Park-Windsor Hills, este situat între Culver City și Inglewood, chiar la est de Aeroportul Internațional Los Angeles.

Meghan Markle mum: Will Doria Ragland MOVE to UK permanently to look after Royal Baby? | Royal | News | Express.co.uk

Cât costată casa mamei lui Meghan Markle?

Doria a moștenit casa de la tatăl ei când a murit în 2011 și, prin urmare, aceasta nu a plătit nimic pentru proprietatea din imagini. Cu toate acestea, conform unei listări de pe site-ul Zillow  ar fi în valoare de aproximativ 678.000 de lire sterline.

Cum este în casa mamei lui Meghan Markle?

Royal Wedding: 'Black Beverly Hills' pumped for its princess - Lifestyle - The Jakarta Post

Zillow afirmă că proprietatea are două dormitoare și două băi pe o suprafață de 1400 de metri pătrați. Detaliile interioarelor au fost ținute bine ascunse. Deocamdată nimeni nu a reuşit să afle cum este în casa unde a copilărit Meghan.

Mama lui Meghan Markle se va muta în noua casă a lui Meghan și Harry?

Proprietatea Ducelui și Ducesei de Sussex din LA are propria pensiune, cu mult spațiu pentru Doria. Au existat zvonuri că Doria s-ar putea muta în casă cu ei, dar nu a făcut-o încă, deși probabil că va petrece mult timp acolo cu nepotul ei Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Casa lui Doria se află la aproximativ o oră și 30 de minute de mers cu mașina de la noua casă a lui Meghan și Harry, care este considerabil mai mică decât timpul de zbor de 10 ore pe care l-ar suporta între Los Angeles și Londra, când cuplul locuia la Frogmore Cottage pe Queen’s Windsor, scrie hellomagazine.