Evenimentul ZileiActualitateMeghan va plăti crunt pentru acel interviu cu Oprah. Primele măsuri luate de Casa Regală britanică

Meghan va plăti crunt pentru acel interviu cu Oprah. Primele măsuri luate de Casa Regală britanică

Meghan va plăti crunt pentru acel interviu cu Oprah. Primele măsuri luate de Casa Regală britanică
Buna prietenă a lui Oprah, Gayle King, face câteva dezvăluiri incredibilie despre ceea ce s-a întâmplat după interviul secolului cu Meghan şi Harry.

Gayle King spune că prințul Harry a vorbit cu prințul Charles şi prințul William, dar „conversațiile nu au fost productive”. Şi ce-i mai dureros, pe Meghan nu a contactat-o nimeni de la Palat, mai ales că este însărcinată cu al doilea copil.

Se poate bănui de ce familia regală britanică nu a contactat-o pe Meghan Markle după interviul-bombă cu Oprah Winfrey. Cele spuse atunci de ducesa de Sussex a deschis răni care greu se vor mai închide.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gayle King a dezvăluit la „CBS This Morning” că soțul lui Markle, prințul Harry, a vorbit cu tatăl său, prințul Charles și cu fratele mai mare, prințul William, după ce a fost difuzat interviul. Dar nu cerut să vorbească şi cu Meghan.

Meghan va plăti crunt pentru acel interviu cu Oprah. Primele măsuri luate de Casa Regală britanică

„Ei bine, nu încerc să spun mai multe, dar de fapt i-am sunat pentru a vedea cum se simțeau și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său și cu tatăl său”, a spus prietena lui Oprah Winfrey: Ceea ce mi s-a spus a fost că acele conversații nu au fost productive. Dar sunt bucuroși că au început cel puțin un dialog.

Dar cea mai importantă ştire este că „nimeni din familia regală britanică nu a vorbit încă cu Meghan”

Scriitoarea Anna Pasternak a declarat pentru Fox News că s-ar putea să fie dificil pentru oricine din familia regală să ia legătura cu Markle, de teama că aceste conversații ar putea fi difuzate în presă. Cu alte cuvinte nu mai au încredere în soţia prinţului Harry.

Scriitoarea britanică a urmărit evenimentele care s-au scurs despre familia regală şi decizia controversată a lui Meghan de a da din casă în interviul cu Oprah, şi afirmă:

„Motivul pentru care Familia Regală britanică – Casa Windsor – a supraviețuit este că a fost destul de nemiloasă în modul lor de supraviețuire și s-a ținut de aceleași tradiții și protocoale oricât de greu ar fi fost. Iar Harry a şi recunoscut atunci când a spus că:„ Fratele meu și tatăl meu sunt prinși, ştiu că nimic nu se va schimba“, a spus autoarea.

Regina, în ciuda diferențelor dintre ei, speră că într-o zi, familiile se vor putea împăca

„Cred că este frustrant pentru ei să vadă cum familia regală a fost acuzată de rasism. Este pentru prima dată când Casa Regală britanica a fost târâtă într-un asemena scandal” a concluzionat autoarea.

Cea mai sfâşietoare declaraţie a fost atunci când Markle a spus că se simţea atât de izolată și nefericită în familia regală încât a avut gânduri suicid. Ducesa de Sussex, de asemenea , a afirmat că un membru al familiei regale a avut „probleme“ cu privire la culoarea pielii copilului ei nenăscut.

Povestea cu prinţi şi prinţese nu a durat mult, ca dovadă că Meghan şi Harry s-au îndepărtat de îndatoririle regale anul trecut și s-au stabilit în cele din urmă în California, spunând că vor să scape de mentalitatea rasistă și de intruziunile nedorite despre intimitatea lor în mass-media britanică, scrie Fox.


Accesează: