Evenimentul Zilei > Monden > Cum se relaxează prințul Harry după ce s-a angajat în Silicon Valley
Cum se relaxează prințul Harry după ce s-a angajat în Silicon Valley

Cum se relaxează prințul Harry după ce s-a angajat în Silicon Valley

Prințul Harry și-a întors șapca de baseball cu cozorocul la spate, ștrengărește, și a ieșit să se joace cu câinele lui cu nume african pentru o plimbare pe malul mării. Și-a aranjat deja viața în stil californian, are două noi locuri de muncă.

Prințul Harry a fost surprins la o plimbare pe malul mării, jucându-se cu câinele său, după ce a obținut două locuri de muncă, inclusiv un rol de „ofițer șef de impact” la un startup din Silicon Valley.

Un duce relaxat, în vârstă de 36 de ani. Desculț, în bermude și cu ochelari de soare. Asta au surprins paparazzi pe plaja din Santa Barbara. Harry  îi arunca o minge de tenis labradorului negru care poartă numele monedei naționale din Botswana.

Publicitate după interviul cu Oprah

Prințul Harry tocmai și-a anunțat primul loc de muncă în lumea corporațiilor, dezvăluind că ocupă o poziție executivă la startup-ul BetterUp din Silicon Valley, care pretinde că valorează 1,7 miliarde de dolari.

Prințul Harry și-a anunțat noua poziție cu un citat motivațional. „Auto-optimizarea nu înseamnă să remediați ceva care este stricat. Este vorba despre a deveni cea mai bună versiune a noastră cu orice viață ne aruncă asupra noastră”. El și-a început prima slujbă la o startup-ul californian în ianuarie. Dar anunțul cu privire la acest job a fost făcut abia după ce interviul său cu Oprah a fost difuzat și urmărit de zeci de milioane de oameni, de pe tot globul, scrie Daily Mail.

Prințul ia un salariu cu șase sau șapte cifre, cel puțin

În calitate de „șef de impact” în cadrul serviciilor de sănătate mintală ale BetterUp, el va contribui la promovarea unei aplicații folosite de giganții corporativi, inclusiv NASA, gigantul de cofetărie Mars Hilton, Facebook și firma petrolieră Chevron, pentru a îmbunătăți bunăstarea personalului.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.