Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Albert de Monaco, „deranjat” de interviul lui Oprah cu Harry și Meghan
Prințul Albert de Monaco, „deranjat” de interviul lui Oprah cu Harry și Meghan

Prințul Albert de Monaco, „deranjat” de interviul lui Oprah cu Harry și Meghan

Prințul Albert al II-lea de Monaco a criticat decizia prințului Harry și Meghan de a da acel interviu lui Oprah Winfrey, unde au vorbit despre tratamentul pe care l-au avut din partea membrilor familiei regale.

Prințul Albert de Monaco a declarat pentru BBC că l-a „deranjat” interviu, iar cuplul ar fi trebuit să se ocupe de orice nemulțumire în mod privat.  „M-a deranjat puțin”, a spus el referindu-se la interviul lui Meghan şi Harry.  „Pot să înțeleg de unde provin într-un anumit fel, dar cred că nu a fost locul potrivit pentru a putea purta astfel de discuții”, a spus el corespondentului BBC Yalda Hakim.

Albert a spus că ar putea înțelege „presiunea” la care au fost supuşi Harry și Meghan, dar consideră că aceste probleme erau strict de familie. „Aceste tipuri de conversații ar trebui să aibă loc în spațiul privat al familiei”, a spus el.

Prințul Albert de Monaco, „deranjat” de interviul lui Oprah cu Harry și Meghan

Ducii de Sussex și-au asumat câteva riscuri în momentul în care s-au așezat pe canapea cu Oprah. Au lansat acuzații grave, printre altele și de rasism. De asemenea, Meghan s-a plâns că nu a primit ajutor din partea familiei regale în momentul în care a anunțat că este în depresie și se teme pentru viața ei.

Recent, regina Elisabeta a II-a anunţase că va face o investigație internă privind acuzațiile de rasism. Suverana a mai transmis că unele lucruri se vor rezolva cu ușile închise. Însă nu e chiar așa, căci și alte monarhii au intervenit în scandal. Prințul Albert de Monaco de exemplu, a anunțat că este deranjat de Harry și Meghan.

Printre celebritățile care și-au exprimat punctul de vedere asupra situației se află și Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii. Aceasta a transmis în cadrul unei emisiuni televizate că speră ca ducii de Sussex să fie capabili să ierte. „Speranța mea este că, atunci când mă gândesc la situația prin care trec… Mă gândesc la importanța familiei și mă rog doar să existe iertare și să existe claritate, dragoste și hotărâre la un moment dat. Pentru că nu este nimic mai important decât familia”, a transmis Michelle Obama.

Prințul Albert e deranjat de Harry și Meghan. Lucrurile nu se spun în public

Prințul Albert al II-lea de Monaco a recunoscut într-un nou interviu că interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey l-a „deranjat”. Fiul prințului Rainier și al prințesei Grace a spus că ducii, care s-au mutat în California după Megxit, ar fi trebuit să-și exprime îngrijorările în privat în loc de televiziunea națională.

„Este foarte greu să fii în locul cuiva. Pot să înțeleg presiunile la care au fost supuși, dar cred că acest tip de manifestare publică de nemulțumire, ca să spunem cel puțin, aceste tipuri de conversații ar trebui să aibă loc în cartierele intime ale familiei „, a declarat Albert, în vârstă de 63 de ani, la BBC. Acesta a mai spus că speră ca Harry să se descurce. „Este o lume dificilă acolo și sper că poate avea judecata și înțelepciunea de a face alegerile corecte”, a încheiat prințul Albert, potrivit celor relatate de retetesivedete.