Evenimentul Zilei > Monden > După celebrul interviu acordat de Harry și Meghan, regina Elisabeta a II-a a luat o decizie care ar putea schimba totul
După celebrul interviu acordat de Harry și Meghan, regina Elisabeta a II-a a luat o decizie care ar putea schimba totul

După celebrul interviu acordat de Harry și Meghan, regina Elisabeta a II-a a luat o decizie care ar putea schimba totul

Regina Elisabeta a II-a a cântărit bine situația creată de Harry și Meghan după celebrul interviu și va acționa în curând.

După mediatizatul interviu, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar vrea să se împace cu nepotul ei, prințul Harry. Într-un context foarte tensionat, creat de interviul acordat alături de Meghan, soția sa. A fost agitație mare în această săptămână la Buckingham. După ce discuția avută de Harry și Meghan cu Oprah Winfrey a produs ecouri în toată lumea.

Regina a dat dispoziții ca nimic din ceea ce se petrece la palat să nu răsufle în presă. Dar jurnaliștii din Albion au făcut uz de sursele din interiorul familiei regale și au scris considerabil pe această temă. Se pare că regina a decis să-i întindă o mână nepotului rebel, cu care ar vrea să se împace. Și asta pentru că longevivul monarh a ajuns la concluzia că un scandal nu face bine nimănui. Și discreditează casa regală. Care și așa a avut de-a face cu multe episoade controversate de-a lungul timpului.

Regina vrea să discute cu Harry după interviu

Este de așteptat că regina Elisabeta a II-a și prințul Harry să aibă o discuție telefonică în zilele următoare, anunță ziariștii de la Daily Mail. „Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”. A spus regina într-un comunicat. Harry și Meghan au fost informați despre precizările care vor fi făcute publice. Dar au aflat prin intermediul oficialilor de la Buckingham.

Acum, Elisabeta a II-a se gândește la o abordare mai personală și de aceea ar vrea să discute cu nepotul ei, spune sursa citată. Se pare însă că prințul Charles și alți membri ai familiei sunt foarte afectați din cauza interviului. Și nu pot trece peste acest episod deocamdată. Așa că în privința lor nu se poate vorbi despre o reconciliere.

Harry afirmase că este dezamăgit de tatăl său. De asemenea, a mai afirmat că între el și fratele său, prințul William, relația este rece.