Interviul acordat de prințul Harry și Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey este unul dintre cele mai dezbătute subiecte internaționale în această perioadă. Dincolo de controversele provocate de dezvăluirile despre familia regală britanică, interviul a devenit și subiect de glume pe internet.

Interviul acordat de Harry și Meghan Markle a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte internaționale

Interviul acordat a fost răstălmăcit în toate modurile posibile și urmărit în evoluția lui pentru a fi găsite alte posibilități de abordare și de rumoare pentru a deveni virale pe internet: de la reacția Reginei Elisabeta de după publicarea discuției, până la acuzațiile de rasism la adresa familiei regale.

Multe teme abordate în cadrul discuției dintre celebrul cuplu și Oprah au fost speculate. Nu mai miră pe nimeni că până și Bernie Sanders, senatorul american, devenit la rândul său, ținta ironiilor după participarea sa la inaugurarea președintelui Joe Biden, a fost inclus în meme-urile apărute pe internet în ultimele zile.

Meghan Markle a fost preocupată de viitorul fiului său, dar a avut și gânduri suicidare frecvente

Interviul conține o mărturisire a lui Meghan Markle despre modul în care a fost primită și percepută în Familia Regală Britanică. Meghan Markle a atins un subiect sensibil la un moment dat. Ea a spus că unii dintre membrii familiei regale britanice s-au arătat îngrijorați în fața lui Harry în legătură cu culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie. Meghan a părut convinsă în interviu că lui Archie i-a fost negat titlul de prinţ din acest motiv.

Foarte renumită și populară la nivel internațional, Casa Regală Britanică este însă relativ conservatoare și precaută în privința schimbărilor rapide.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a declarat Meghan Markle.

Fapt incredibil și îngrijorător, neștiut până acum, Megan Markle a mai dezvăluit că după nuntă a ajuns să aibă gânduri de sinucidere şi de automutilare. Meghan Markle a susținut că a cerut ajutor și protecție din partea familiei regale, dar nu a primit nimic în acest sens.

„Nu mai voiam să trăiesc. Şi acesta a fost un gând foarte clar, real şi constant, înspăimântător. Şi îmi amintesc cât de mult m-a alinat Harry”, a mai dezvăluit Meghan Markle.