Evenimentul Zilei > Politica > Vlad Voiculescu, pus la colț de Florin Roman și Alexandru Muraru privind centrele paralele de vaccinare
Vlad Voiculescu, pus la colț de Florin Roman și Alexandru Muraru privind centrele paralele de vaccinare

Vlad Voiculescu, pus la colț de Florin Roman și Alexandru Muraru privind centrele paralele de vaccinare

Florin Roman îl etichetează ca fiind ipocrit pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. ”La nivel local, nu mai există șef sau șefuleț care să nu se fi vaccinat cu tot neamul”, spune Florin Roman. Nemulțumit este și deputatul PNL Alexandru Muraru despre polemica privind centrele de vaccinare. ”Nimănui nu i-ar plăcea să sune la 112 pentru a alerta în privinţa unui incendiu şi să i se răspundă că nu există suficient personal pentru că sunt plecaţi la vaccin”, spune deputatul.

Florin Roman îl acuză pe pagina proprie oficială de Facebook de ipocrizie pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Incredibil cât de multă ipocrizie în cazul centrelor paralele de vaccinare”, spune Florin Roman

„Incredibil cât de multă ipocrizie în cazul centrelor paralele de vaccinare. Dumneata, ministru al Sănătăţii, semnezi cu propria mânuţă că militarii şi rudele lor se pot vaccina şi apoi acuzi că…«specialii», adică veteranii de război, se vaccinează în centre paralele. Adevăratele centre paralele de vaccinare funcţionează în curtea ministrului Sănătăţii, la spitale şi DSP-uri.

La nivel local, nu mai există şef sau şefuleţ care să nu se fi vaccinat cu tot neamul, fără să fie înscris pe platforma de vaccinare sau fără să primească sms de convocare la un centru de vaccinare. Vreţi transparenţă, domnule Voiculescu? Publicaţi ziua, data şi ora vaccinării în fiecare judeţ, pentru fiecare cetăţean! Doar nume! Fără date personale! Şi atunci veţi avea adevărata imagine a centrelor paralelele de vaccinare din curtea dumneavoastră”, a scris Florin Roman miercuri pe Facebook.

Alexandru Muraru, deputat PNL, consideră că informațiile distorsionate privind campania de vaccinare pot crea neîncredere în rândul cetățenilor

Alexandru Muraru, deputat PNL este la rândul său nemulțumit de polemica iscată privind centrele de vaccinare: ”Nimănui nu i-ar plăcea să sune la 112 pentru a alerta în privinţa unui incendiu şi să i se răspundă că nu există suficient personal pentru că sunt plecaţi la vaccin”.

Deputatul PNL Alexandru Muraru susţine că interpretările bazate pe informaţii „distorsionate” privind campania de vaccinare pot crea neîncredere în rândul cetăţenilor, el adăugând că „este incorect să se creeze falsa impresie că în acest moment totul este secretizat”. Muraru consideră că „nimănui nu i-ar plăcea să sune la 112 pentru a alerta în privinţa unui incendiu şi să i se răspundă că nu există suficient personal pentru că sunt plecaţi la vaccin”, relatează News.ro .

Alexandru Muraru, membru în comisia parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI, afirmă că discuţia iscată în jurul subiectului privind publicarea listei tuturor centrelor de vaccinare de către Ministerul Sănătăţii, precum şi a numărului de cetăţeni vaccinaţi pe fiecare judeţ, trebuie purtată responsabil, pentru a nu afecta campania de vaccinare, mai precizează sursa citată. .