Regina Elisabeta a II-a nu a comentat culoarea pielii nepotului său! Interviul exploziv de duminică seară cu Oprah la CBS a aprins Casa Regală. Prințul Harry și Meghan au dezvăluit că au existat discuții despre „cât de închisă” ar fi putea fi culoarea pielii bebelușului lor.

Luni dimineață, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning”  că nici regina Elisabeta a II-a, nici prințul Phillip nu au făcut comentarii.

Regina Elisabeta a II-a nu a comentat culoarea pielii nepotului său

Meghan a descris conversațiile despre modul în care lui Archie nu i se va acorda titlul de prinț. Şi despre modul în care acesta nu ar avea siguranță. Au existat discuții în timp ce era însărcinată despre „cât de închisă” ar putea fi culoarea pielii lui Archie.

„În acele luni în care eram însărcinată, auzeam că nu i se va oferi siguranță. Nu i se va da un titlu și, de asemenea, erau conversații despre cât de închisă va fi  pielea fiului meu atunci când se va naște”. A declarat Meghan, potrivit cbsnews.

Nici regina Elisabeta şi nici prinţul Philip nu au participat la conversaţiile din sânul familiei regale britanice. În care au fost exprimate nelinişti cu privire la culoarea pielii cu care avea să se nască fiul lui Meghan, a afirmat luni Oprah Winfrey.

Prinţul Harry nu a precizat identitatea persoanei din familia regală care a adus în discuţie acest aspect. Eu ştiu că nu era vorba nici de bunica sa, nici de bunicul său. A subliniat  declarat moderatoarea emisiunii CBS This Morning.

Casa Reaglă britanică, acuzată de rasism

Meghan, care este metisă, a declarat că soţul său i-a dezvăluit că anumiţi membri ai familiei regale erau îngrijoraţi de culoarea pielii.

De la difuzarea duminică seară a confesiunilor şocante, lumea întreagă se întreabă cine a făcut comentariile rasiste. Pentru că dezvăluirile făcute de Meghan şi Harry au efectul unei bombe nucleare. Cei doi au arătat o altă faţă a monarhiei britanice .

Premierul britanic a refuzat să comenteze dezvăluirile făcute de Harry şi Meghan

Premierul britanic Boris Johnson a refuzând să comenteze dezvăluirile bombă făcute de prinţul Harry şi Meghan: „Am, la fel ca întotdeauna, cea mai mare admiraţie pentru regină şi pentru rolul unificator pe care-l joacă în ţara noastră şi în întregul Commonwealth. Eu nu am comentat vreodată afacerile familiei regale şi nu am intenţia să încep să o fac azi”, a declarat Boris Johnson într-o conferinţă de presă.