Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanie nu vrea să urmărească interviul acordat de prințul Harry și soția sa, Meghan. Cei doi au stat față în față cu celebra Oprah Winfrey, dar conform presei din Insulă, regina nu este interesată. Elisabeta a II-a nu vrea să afle ce au comunicat cei doi. Discuția avută de Harry și Meghan cu Oprah a creat deja tensiuni în interiorul familiei regale. Interviul va fi difuzat duminică seara în Statele Unite ale Americii (SUA).

Luni, discuția va intra și pe spațiul de emisie al postului ITV din Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a nu va urmări interviul. Și se va concentra pe problemele naţionale, după cum au precizat surse de la Palatul Buckingham pentru Sunday Times. Regina se gândeşte acum doar la datorie şi la prinţul Philip, aflat în aceste zile în spital. Au scris și jurnaliștii de la Sunday Express.

Regina Elisabeta a II-a va ignora interviul dat de Harry și Meghan

Fragmente din interviul incendiar au fost lansate în ultimele zile. Meghan Markle a vorbit despre constrângerile cu care s-a confruntat în calitate de membru activ al familiei regale. Și a tinut să precizeze că are un sentiment de eliberare pentru că poate să spună „DA” unei solicitări de interviu. Venite din partea celebrei figuri din peisajul televiziunii din Statele Unite ale Americii.

Ea a acuzat familia regală a Marii Britanii de „răspândirea de minciuni” la adresa ei și a lui Harry. Cei de la „Sunday Times” anunță că va exista o ripostă de la Buckingham. Consilierii regineri Elisabeta a II-a sunt pregătiți să reacționeze. Și să vină în spațiul public cu noi dezvăluiri. În cazul în care autoritate monarhiei va fi subminată de afirmațiile lui Harry și Meghan.

„Spregătiţi să riposteze cu noi dezvăluiri despre comportamentul cuplului dacă monarhia este atacată”. A menționat sursa citată.