Evenimentul Zilei > Monden > Divele de la Hollywood, scut în jurul lui Meghan. Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public
Divele de la Hollywood, scut în jurul lui Meghan. Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public

Divele de la Hollywood, scut în jurul lui Meghan. Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public

Divele de la Hollywood, scut de apărare în jurul lui Meghan! Celebrităţile din SUA au intervenit în războiul dintre Casa Regală şi Meghan.
Divele de la Hollywood, scut de apărare în jurul lui Meghan! Celebrităţile din SUA au cerut Reginei Elisabeta a II-a să îşi ceară „scuze publice” față de Meghan. Totul a plecat de la reacția familiei regale cu privire la acuzaţiile aduse ducesei de Sussex.
Divele s-au adunat în jurul Meghan Markle înainte de interviul său cu Oprah Winfrey. Prin intermediul talk-show The View, au solicitat Reginei să-și ceară public scuze față de Meghan.

Divele de la Hollywood, scut de apărare în jurul lui Meghan! Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public

Co-gazdele popularei emisiuni americane The View au spus despre Familia Regală că este „disperată”. Ca dovadă atacurile lor asupra lui Meghan Markle. Co-gazda ABC Sunny Hostin a cerut reginei să-și ceară public scuze „pentru că nu a protejat-o” pe Meghan.
Scandalul dintre ducii de Sussex și restul Familiei Regale a luat amploare înaintea interviului bombă cu Oprah Winfrey. Cu câteva zile înainte de lansarea interviului, Palatul Buckingham a anunțat o investigație internă. Se referă la acuzațiile de intimidare faţă de angajaţi ale lui Meghan.
Sunny Hostin
Sunny Hostin

Celebra Whoopi Goldberg a spus că: comportamentul Familiei Regale este unul disperat

Ea a declarat: „Sunt foarte șocată. Decât să încerc să remediez această ruptură. Decât să osprijin pe Meghan…. eu cred că Harry și-a îndepărtat intenţionat soția de familia lui din Anglia. Din cauza urii rasiale teribile la care era supusă și nu a vrut ca istoria să se repete după ce i s-a întâmplat mamei sale cu mass-media. Sunt doar surprinsă că nu au încercat nici măcar să-și ceară scuze pentru că nu au protejat-o mai mult și, în schimb, fac asta. Spune multe, cred, despre funcționarea Familiei Regale”.

Meghan McCain a susţinut opinia lui Whoopi si a adăugart că momentul anchetei a fost orchestrat.

MEGHAN MARKLE

Ea a spus: „Acest lucru este cu adevărat interesant, deoarece este o opoziție foarte evidentă asupra lui Meghan Markle. Iar unul dintre lucrurile pentru care este acuzată Meghan este că trimitea e-mail angajaților dimineața devreme. Deci, cred că este ridicol la acest nivel.

„Tocmai acum încearcă să o facă pe Meghan Markle să arate foarte rău, inclusiv acuzând-o că poartă cercei cu diamante care au fost dăruiţi de prințul Arabiei Saudite după ce Jamal Khashoggi a fost ucis.

„Și toate acestea sunt fapte pe care, cred, le-am cunoscut de mulți ani – de ce apar acum?”

Joy Behar  a intervenit: „În monarhia britanică, ei doar îți fac viața nenorocită. Ar fi mai bine să urmezi linia. Pentru că nu le place când te pui împotriva lor. Uite ce s-a întâmplat cu Diana, același lucru. Deci sunt în echipa Meghan Markle, a concluzionat Beher.

Corespondentul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, a declarat că oamenii din SUA ţin cu  Meghan. Ceea ce ar putea pune o problemă familiei regale.

Ea a spus: „Mulți americani sunt acum în „Echipa Meghan ”și acest lucru pune o mare problemă pentru Familia Regală. Sunt extrem de populari în SUA, şi am auzit la mulți americani care spun că „ asta arată ca o eliminare”, scrie Eypress.