Evenimentul Zilei > Monden > Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac: Ce face Casa Regală este „obscen” FOTO
Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac: Ce face Casa Regală este „obscen” FOTO

Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac: Ce face Casa Regală este „obscen” FOTO

Partenerul lui Meghan din serialul Suits, iese la atac. Patrick J. Adams a ieşit în apărarea lui Meghan Markle pe Twitter unde a scris un mesaj extrem de dur la adresa personalului regal.

Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac. Patrick J. Adams din celebrul serial „Costume” a decis să vorbească.

Revolta sa a pornit în urma afirmațiilor că Meghan a „agresat” un consilier apropiat la Palatul Kensington în 2018.  Co-starul din serilalul „Suits” a venit vineri în apărarea ducesei pe Twitter .

Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac: Ce face Casa Regală este „obscen”

Într-o serie de tweet-uri, Adams a vorbit despre Meghan în termeni extrem de calzi. Şi spune că Meghan era „membru entuziast, amabil, cooperant, plin de bucurie și de susținere al familiei noastre de televiziune”.

Mai mult, acuză familia regală de intimidare într-un moment în care Meghan este însărcinată. Şi spune că este „obscen” ce fac membrii Casei Regale britanice.

„Meghan Markle și cu mine am petrecut aproape un deceniu filmând împreună pentru Suits. Încă din prima zi a fost un membru entuziast, amabil, cooperant, vesel care a susţinut familia noastră din televiziune. Ea a rămas aceeaşi persoană și colegă pe măsură ce a acumulat faimă, prestigiu și putere”, a scris actorul canadian, în vârstă de 39 de ani, vineri, 5 martie.

Şi continuă: „M-a enervat să citesc la nesfârşit mesajul rasist, calomniant asupra ei în mass-media din Marea Britanie și din lume. Dar știam, de asemenea, că Meghan era mai puternică decât își dădeau seama sau înțelegeau oamenii și că vor regreta subestimarea ei”, a scris Adams pe Twitter.

În imagine: Patrick J. Adams, parteneul lui Meghan din serialul Suits – Costume

Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac

Adams a lăudat-o pe ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, pentru curajul ei, în timp ce „s-a îndrăgostit, s-a mutat într-o țară nouă, a devenit un nume cunoscut pe tot globul și a început munca dificilă de a-și găsi locul în cadrul aparent arhaic și toxic”. Făcând referire la „familia regală britanică.  Observând totodată că atacurile asupra lui Meghan nu s-au oprit chiar și după ce a venit Archie pe lume.

Adams le dă un sfat celor de la Palat: „Găsiţi pe altcineva pe care să-l chinuiţi. Prietena mea Meghan a ieșit din liga voastră”, și-a încheiat partenerul din Suits declarația.

Valul de mesaje pe Twitter ale lui Adams vin la câteva zile după ce Meghan a fost acuzată de maltratarea foștilor ei asistenți regali.

Reprezentantul media al lui Markle şi Harry a respins afirmațiile într-o declarație, menționând că: „ducesa este întristată de acest ultim atac asupra sa, în special că ea a fost ținta intimidării”.

Palatul Buckingham a abordat ulterior situația, anunțând într-o declarație că va lansa o anchetă cu privire la aceste acuzații, scrie usatoday.