Dylan Farrow, fiica adoptivă a actriței Mia Farrow și a regizorului Woody Allen, iese puternic la atac. Chiar împotriva celebrului său tată. Toate detaliile au ieșit la iveală în cel mai nou documentar HBO. Dar să o luam cu începutul.

Mia Farrow și Woody Allen au început o relație de iubire în 1979, imediat după ce actrița a divorțat de soțul ei de atunci, André Previn. Farrow a avut de-a lungul vieții 14 copii, din care 4 biologici, restul adoptați.

Ciudata poveste dintre Mia Farrow și Woody Allen

Allen a avut un singur fiu biologic cu Mia Farrow, pe Ronan. De asemenea, regizorul a adoptat legal și doi dintre copiii adoptați de actriță: pe Moses și pe Dylan (o fetiță). Printre toți copii ce trăiau pe lângă Farrow și Allen, mai era și Soon-Yi, o fetiță adoptată anterior din Coreea de Nord de către Farrow.

Personajele centrale ale acestei povești sunt, în fapt, doar patru: Woody Allen, Mia Farrow, Soon-Yi și Dylan Farrow. Pentru înțelegerea mai clară a situației încâlcite în care se află acum cei patru, vom prezenta faptele în ordine cronologică.

Citește articolul integral pe retetesivedete