Evenimentul Zilei > Monden > Scandal la Hollywood. Ciudata poveste dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în atenție
Scandal la Hollywood. Ciudata poveste dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în atenție

Scandal la Hollywood. Ciudata poveste dintre Mia Farrow și Woody Allen e din nou în atenție

E scandal la Hollywood, din nou. Fiica actriței Mia Farrow iese la atac, chiar împotriva tatălui ei celebru, Woody Allen. Povestea încâlcită care durează de aproape 30 de ani.

Dylan Farrow, fiica adoptivă a actriței Mia Farrow și a regizorului Woody Allen, iese puternic la atac. Chiar împotriva celebrului său tată. Toate detaliile au ieșit la iveală în cel mai nou documentar HBO. Dar să o luam cu începutul.

Mia Farrow și Woody Allen au început o relație de iubire în 1979, imediat după ce actrița a divorțat de soțul ei de atunci, André Previn. Farrow a avut de-a lungul vieții 14 copii, din care 4 biologici, restul adoptați.

Ciudata poveste dintre Mia Farrow și Woody Allen

Allen a avut un singur fiu biologic cu Mia Farrow, pe Ronan. De asemenea, regizorul a adoptat legal și doi dintre copiii adoptați de actriță: pe Moses și pe Dylan (o fetiță). Printre toți copii ce trăiau pe lângă Farrow și Allen, mai era și Soon-Yi, o fetiță adoptată anterior din Coreea de Nord de către Farrow.

Personajele centrale ale acestei povești sunt, în fapt, doar patru: Woody Allen, Mia Farrow, Soon-Yi și Dylan Farrow. Pentru înțelegerea mai clară a situației încâlcite în care se află acum cei patru, vom prezenta faptele în ordine cronologică.

Citește articolul integral pe retetesivedete