Evenimentul Zilei > Monden > Meghan şi Harry au minţit că s-au căsătorit înainte de nunta regală? A existat o nuntă în secret? Noi dezvăluiri
Meghan şi Harry au minţit că s-au căsătorit înainte de nunta regală? A existat o nuntă în secret? Noi dezvăluiri

Meghan şi Harry au minţit că s-au căsătorit înainte de nunta regală? A existat o nuntă în secret? Noi dezvăluiri

Meghan şi Harry au declarat în interviul acordat lui Oprah că s-ar fi căsătorit în secret cu trei zile înainte de nunta regală pe care a văzut-o toată planeta. Lumea se întreabă dacă a fost posibil aşa ceva şi dacă s-a minţit cu privire la acest eveniment.

Meghan Markle și Harry recunosc că s-au căsătorit înainte de nunta regală. Cel puţin asta au declarat lui Oprah. Afirmațiile lor au stârnit furia în Marea Britanie, pentru că nimeni nu mai înţelege nimic.

Bomba acum vine. Meghan Markle și prințul Harry au revenit cu o declaraţie unde au clarificat că nu s-au căsătorit oficial cu trei zile înainte de nunta lor regală. În ciuda faptului că în interviul lor cu Oprah Winfrey au susținut că au făcut-o.

Meghan şi Harry au minţit că s-au căsătorit înainte de nunta regală?

Într-o nouă declarație, cuplul a confirmat că au schimbat jurăminte… dar neoficial. „Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury”, a spus Meghan.

Vorbind în timpul interviului, Meghan a spus: „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit – nimeni nu știe asta. Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury. Așadar, jurămintele erau doar pentru noi doi”, a spus ducesa de Sussex.

Şi Harry a vorbit și despre „nunta secretă”  în interviu

Dezvăluirea ducilor de Sussex a dus la numeroase întrebări din partea experților religioși și juridici.

Stephen Borton, fostul grefier al Biroului Facultății Arhiepiscopului de Canterbury, a declarat: „Îmi pare rău, dar Meghan este evident confuză și clar dezinformată. Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața arhiepiscopului de Canterbury. Adevărata căsătorie a fost la Capela Sf. Gheorghe din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2018 și a fost văzut de milioane din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege”.

Dl Borton a mai spus, de asemenea, că nu s-ar fi putut căsători în căsuța din Nottingham, deoarece nu este un loc autorizat.

Copiile certificatului de nuntă al lui Meghan și Harry au confirmat, de asemenea, că s-au căsătorit legal la ceremonia lor publică de la Capela Sf. Gheorghe din Windsor.

Un purtator de cuvant al cuplului a declarat că „jurămintele personale schimbate în mod privat cu câteva zile înainte de 19 mai, nu au nici o legătură cu nunta oficială“.

Reamintim că nunta regală a lui Meghan și Harry a avut loc pe 19 mai 2018, în fața familiei regale, a prietenilor şi celebrităţilor din întreaga lume.

Oprah a fost printre invitați, precum și George și Amal Clooney, James Corden și familia Beckhams, scrie Mirror.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.