Evenimentul Zilei > Monden > Reacția celebrităților după interviul Prințului Harry cu Oprah Winfrey
Reacția celebrităților după interviul Prințului Harry cu Oprah Winfrey

Reacția celebrităților după interviul Prințului Harry cu Oprah Winfrey

Iată reacția unor celebrități la scurt timp de la interviul Prințului Harry și Meghan Markle cu realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey.

Iată reacția mai multor nume grele din lumea după interviul prințului Harry cu Oprah Winfrey. În cadrul interviului a participat și soția prințului, Meghan Markle.

Mai multe personalităţi şi-au arătat, în mesaje publicate online, sprijinul faţă de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle. Au venit în urma interviului difuzat duminică seară de CBS, însă au existat şi reacţii contrare.

Prinţul Harry şi soţia lui au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Au făcut acuzaţii de rasism, iar ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe.

Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat. Spune că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Prezentatorul şi producătorul britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie.

„Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, adăugând că discuţia a fost „o absurditate josnică”.

Interviul a fost transmis după trei ore şi pe coasta de vest a SUA.

Reacția celebrităților după interviul Prințului Harry cu Oprah Winfrey

Maria Shriver, activist, membru al familiei Kennedy şi fosta soţia a lui Arnold Schwarzenegger, a scris: „Este adevărat ce i-a spus Meghan Markle lui Oprah, nu ştim ce se întâmplă în viaţa oamenilor în spatele uşilor închise. Asta este ceva ce ne putem aminti toţi”.

Jucătoarea de tenis Serena Williams, prietenă apropiată a lui Meghan, şi-a arătat sprijinul pentru „prietena ei dezinteresată”.

Meghan „îşi trăieşte viaţa – şi este un exemplu – cu empatie, ea mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil”.

Meena Harris, nepoata vicepreşedintelui american Kamala Harris, a apelat tot la Twitter pentru a-şi spune părerea: „Ziua preţuirii lui Meghan Markle”. Ea a adăugat: „Majestatea Sa, regina Oprah”.

Bernice King, fiica lui Martin Luther King, a scris: „Regalitatea nu este un scut împotriva dezastrului şi disperării rasismului. Sunt recunoscătoare că Meghan Markle este încă aici”, scrie TheGuardian.

Citește și: Prințul Harry regretă interviul cu Oprah Winfrey?! A repetat greșeala mamei sale

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: