Evenimentul Zilei > EVZ Special > Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live text
Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live text

Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey. Live text

S-a difuzat celebrul interviu. Live text

interviu Megan Oprah.

Meghan Markle a dezvăluit într-un interviu cu Oprah Winfrey cât de naivă era cu privire la regulile fundamentale ale vieții regale, explicând că nu știa că este necesar să facă o reverență atunci când s-a întâlnit cu Regina Angliei pentru prima dată.

Markle i-a spus lui Winfrey „nu a existat multă anxietate în legătură cu întâlnirea cu regina”. În drum spre întâlnire, Harry a întrebat: „Știi cum să faci o reverență?”, susține Fox News.

Difuzarea duminică seara (ora Americii) a unui interviu special de două ore găzduit de Oprah Winfrey a oferit prima dezbatere asupra deciziei celebrului cuplul de a abandona îndatoririle regale. Publicul din Statele Unite îl vede mai întâi; nu va fi difuza până luni seara în Marea Britanie.

„Vă voi spune că am intrat în Casa Regală cu multă naivitate pentru că nu am crescut știind prea multe despre familia regală britanică”, a spus Meghan. „Nu a fost ceva care a făcut parte din conversațiile de la masa de seară, de acasă. Nu a fost un vis pe care l-am avut. Pur și simplu s-a întâmplat.”

Meghan a spus că ea și Harry au respectat rigorile Casei Regale, dar nu a înțeles pe deplin presiunea de a fi parte a prestigioasei familii regale. „Am crezut cu adevărat că asta se întâmplă doar pentru cei din afară. Am crezut că face parte din spectacolul pentru public”, a spus Markle. „Nu credeam că așa se întâmplă în interior.

M-am gândit:„ Aceasta este bunica ta.” Markle a spus că Harry i-a amintit că bunica lui era Regina Angliei, nu o simplă bunică. Înainte de prima lor întâlnire, Markle a spus că ducesa de York, Sarah Ferguson a ajutat-o ​​să se antreneze. „Se pare că am făcut o reverență foarte corectă – nu-mi mai amintesc”, a spus Markle. „A fost minunat și ușor și mulțumesc Domnului că nu știam multe despre familia regală. Aș fi fost foarte crispată.”

Erau căsătoriți înainte de spectacolul televizat

Nunta regală dintre Meghan Markle și prințul Harry a fost, așa cum sunt multe nunți regale, un spectacol. În timp ce oamenii din întreaga lume s-au adunat în fața televizoarelor pentru a vedea ceremonia, Markle, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, știau ceva ce majoritatea oamenilor habar n-aveau – erau deja căsătoriți.

În timpul interviului „Oprah cu Meghan și Harry: un CBS Primetime Special”, Markle a dezvăluit că, cu doar câteva zile înainte de evenimentultelevizat, ea a spus deja: „Da! Cu trei zile înainte de nunta noastră televizată ne-am căsătorit”, a spus ea.

Nunta regală dintre cei doi a avut loc pe 19 mai 2018, adică cei doi s-au căsătorit în jurul datei de 16 mai.

Cearta cu Kate

Markle a mai spus că zvonurile despre certuri între ea și membrii familiei regale nu sunt în totalitate adevărate. Ea a explicat că nu a făcut-o pe Kate Middleton să plângă, așa cum se zvonea. În schimb, Middleton a făcut-0 pe Markle să plângă.

„Nu cred că este corect pentru ea să intre în detalii pentru că și-a cerut scuze”, a explicat Markle. Ea a adăugat că este „greu” să treacă peste incident deoarece „toată lumea știa că nu era adevărat”. De ce nu ai spus nimic? Oprah a întrebat-o pe fosta vedetă „Suits”. „Aceasta este o întrebare bună”, a răspuns Markle.

Ea a continuat, subliniind că există o diferență între familia regală și oamenii care conduc instituția regală din culise. „Regina a fost întotdeauna minunată pentru mine”, a spus fosta actriță, amintindu-și că i-a dăruit o pereche de cercei de perle și un colier asortat.

„A fost mereu caldă și cu adevărat primitoare”, a clarificat Markle.

Cât de colorată va fi pielea copilului. interviu Megan Oprah

Meghan Marklea povestit și despre fiul ei și al prințului Harry, Archie. Markle a explicat că Palatul a decis să nu-i acorde lui Archie un titlu. Ea a mai spus că Archie nu va primi protecție personală de la Casa Regală. Mai mult, nu i-au cerut ei sau lui Harry să facă fotografia tradițională părăsind spitalul când s-a născut Archie.

Ea a mai spus că atunci când era însărcinată pentru prima dată cu Archie, au existat „îngrijorări și conversații cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Markle a refuzat să spună cine a avut această conversație cu Harry, spunând că dezvăluirea numelui ar fi „foarte dăunătoare”.

Prințul Harry abordează statutul relației sale cu fratele său, prințul William

În timpul interviului său și soției lui Meghan Markle cu Oprah Winfrey, Harry a dezvăluit că „relația este întreruptă în acest moment”. El a adăugat, „timpul vindecă toate lucrurile, sau cel puțin așa sperăm”.

Încă din 2019, Harry, în vârstă de 36 de ani, a confirmat că el și fratele său mai mare, 38, erau „pe căi diferite”. Lucrurile ar fi luat amploare atunci când Harry și Markle au anunțat la începutul anului 2020 că fac „un pas înapoi” în calitate de membrii ai familiei regale britanice.

Ducele și ducesa de Sussex, dorind să fie independenți, locuiesc în prezent în Santa Barbara, California, împreună cu primul lor născut Archie, care împlinește doi ani în luna mai. Cuplul așteaptă și o fiică.

Zvonurile despre o luptă regală au ieșit la iveală în 2019, când autorul best-seller-ului britanic Katie Nicholl a susținut că, de când Markle, în vârstă de 39 de ani, și Harry și-au anunțat logodna în 2017, William a devenit din ce în ce mai îngrijorat de fratele său și de povestea lui de dragoste cu actrița americană.

interviu Megan Oprah

 

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: