La rândul său și Prinţul Charles (71 de ani)  a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, anunţul fiind făcut miercuri.

Acum, Prinţul Albert este într-o stare de sănătate din ce în ce mai bună, după cele declarate, ieri, prin telefon publicaţiilor RTL şi Monaco Matin. El a spus că infectarea nu i-a afectat extrem de tare starea de sănătate, acuzând o uşoară febră, tuse şi nas înfundat, chiar dacă suveranul s-a luptat, în trecut, cu o pneumonie.

Prințul a declarat că, în cazul lui, boala a semănat cu o gripă uşoară şi că nu şi-a pierdut simţul mirosului şi al gustului, aşa cum se preconizează în cazul unei astfel de îmbolnăviri.

El a dezvăluit și medicația care îi este administrară în aceste zile.

„Mi s-a spus să continui să iau paracetamol şi să-mi monitorizez temperatura. Continui să iau multă vitamina C şi alte suplimente naturale pentru a-mi întări sistemul imunitar. Există şi nişte capsule foarte bune cu eucalipt pe care le poţi lua pentru întărirea capacităţii pulmonare”, a declarat Prinţul Albert.

El s-a izolat de soţia sa, Prinţesa Charlene, şi de cei doi copii ai lor încă de pe 14 martie şi susţine că, până acum, aceştia nu prezintă simptome legate de infectarea cu Coronavirus.

Prinţul Charles, 71 de ani, este infectat cu coronavirus şi se află în autoizolare la Castelul Balmoral din Scoţia, potrivit unui comunicat transmis de Casa Clarence. Soţia prinţului, Camilla Parker, a fost şi ea testată, dar testul ei a ieşit negativ. Este al doilea cap încoronat testat pozitiv cu COVID-19, după Prinţul Albert de Monaco, scrie RomaniaTV.