Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle nu avea voie să iasă în oraș cu mama sa. Regulă impusă de oficialii regali
Meghan Markle nu avea voie să iasă în oraș cu mama sa. Regulă impusă de oficialii regali

Meghan Markle nu avea voie să iasă în oraș cu mama sa. Regulă impusă de oficialii regali

Meghan Markle nu s-a obișnuit deloc cu regulile impuse de Casa Regală Britanică în timpul cât s-a aflat la Vila Frogmone. Noile dezvăluiri din partea corespondentului regal Omid Scobie arată că Meghan Markle a fost destul de incomodă raportat la regulile impuse.

Scandalul dintre Meghan Markle și Casa Regală britanică se adâncește. Noi acuzații sunt puse pe tapet. Noi detalii sunt făcute publice periodic. Sursele susțin că lui Megan Markle nu i-a fost deloc ușor să facă parte din Casa Regală Britanică. Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Pentru a-și păstra imaginea publică, ducesa de Sussex nu avea voie să se afișeze în public cu mama sa. Presa britanică scrie că lui Meghan Markle i s-ar fi interzis să iasă la o cafea cu mama ei, Doria Rangland, în vârstă de 64 de ani, relatează retetesivedete .

Oficialii regali au impus reguli pentru binele imaginii publice a ducesei de Sussex

Oficialii regali i-au impus acest lucru ducesei de Sussex pentru binele imaginii sale publice, recomandându-i să fie cât mai retrasă. Doria Ragland o vizita pe fiica ei, la Londra. Dar Meghan Markle trebuia să o primească pe aceasta acasă. Nu era recomandat să iasă în oraș. Acestea erau regulile impuse de familia regală.

Dezvăluirile vin din partea corespondentului regal Omid Scobie. Acesta a enumerat o serie de detalii importante și șocante despre viața lui Meghan Markle la Casa Regală. El a afirmat că fosta actriță a fost informată încă de la începutul relației cu prințul Harry despre regulile impuse. Ea nu putea părăsi Vila Frogmone, acolo unde locuia cu prințul Harry, mai precizează sursa citată.

Meghan Markle s-a simțit izolată după ce a intrat în familia regală britanică

În timpul interviului cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a dezvăluit și faptul că s-a simțit izolată la scurt timp după ce a intrat în familia regală britanică. Ea a susținut că a fost împiedicată să se vadă cu prietenii săi și chiar să părăsească locuința. Acest lucru a fost confirmat și de către editorul regal Omid Scobie, care a confirmat acest lucru într-un articol pentru Harper’s Bazaar.

„Prânzul cu prietenii i-ar fi putut ridica moralul, dar ieșirile în scopul socializării i-au fost interzise de către membrii familiei și asistenții de la Palat, care au spus că ar fi mai bine să nu iasă în evidență. Imaginea ei era peste tot, i s-a spus”, a comentat Omid Scobie pentru sursa citată. Nici mamei lui Meghan nu i-au plăcut deloc restricțiile impuse. Doria Ranglad i-a spus fiicei sale: „Ești captivă aici”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.