Evenimentul Zilei > Monden > Prima femeie de culoare din familia regală britanică nu e Meghan Markle. Iată cine este
Prima femeie de culoare din familia regală britanică nu e Meghan Markle. Iată cine este

Prima femeie de culoare din familia regală britanică nu e Meghan Markle. Iată cine este

Acuzațiile de rasism împotriva Casei Regale ridică semne de întrebare. Totuși, familia regală a mai avut o femeie de culoare în interior, în urmă cu mult timp. Meghan Markle nu este prima.

Meghan Markle a lansat acuzații de rasism asupra familiei regale în cadrul interviului cu Oprah. Conform actriței, înainte ca Archie să se nască au avut loc discuții cu privire la ce culoare a pielii va avea acesta. Deși regina și prințul Philip au fost excluși de la bănuieli chiar de către prințul Harry, rămâne totuși întrebarea: cine a discutat despre culoarea lui Archie și în ce context?

Însăși regina a anunțat că va face investigații. Cei ce sunt curioși să scotocească prin analele istoriei, vor descoperi că Meghan Markle nu este prima femeie de culoare din familia regală britanică.

Prima femeie de culoare din familia regală britanică

Descoperirea este cel puțin curioasă. Un istoric britanic a făcut chiar o paralelă între misterioasa doamnă și Meghan Markle. Se pare că cele două ar avea câte ceva în comun. Istoricul Priya Atwal a contrazis pe Twitter afirmația care spune că Meghan este prima femeie de culoare din familia regală. Acesta a amintit de prințesa Gouramma, o indiancă născută în 1841 și adoptată chiar de către regina Victoria.

Citește articolul integral în Rețete și vedete.