Evenimentul Zilei > Monden > Să fie atât de insensibil Harry? Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă
Să fie atât de insensibil Harry? Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă

Să fie atât de insensibil Harry? Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă

Există tot mai multe voci din interior care spun că prinţul Harry nu ar dori să rămână şi de ziua de naştere a Reginei Elisabeta a II-a.
Regina ar mai putea primi o lovitură după moartea principelui Philip, ducele de Edinburg. Se zvonește că prințul Harry „ar vrea să plece” înainte de ziua de naștere a monarhului.
Există speculații cu privire la faptul dacă prințul Harry va rămâne miercuri în Marea Britanie pentru cea de a 95-a aniversare a reginei sau se va întoarce în LA la soția sa însărcinată, Meghan Markle .

Să fie atât de insensibil Harry? Regina Elisabeta, la un pas de o nouă dramă

Ducele de Sussex a sosit duminică înainte de înmormântare și s-a auto-izola la fosta locuință a cuplului, Frogmore Cottage, în Windsor. A fost prima dată când ducele s-a întâlnit cu familia sa de la interviul exploziv al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey, care a fost difuzat luna trecută.

Vorbind la emisiune marţi dimineață, gazda David Koch a spus: „Prințul Harry se gândește dacă să rămână în Marea Britanie pentru a 95-a aniversare a bunicii sale. Acum se confruntă cu dilema de a pleca cât mai repede acasă în SUA să fie cu soția sa gravidă, Meghan sau să petreacă mai mult timp alături de familia sa”.

Prezentatorul TV Matt Shirvington: „De dragul Familiei Regale și al armoniei, rămâi acolo Harry!”

Regina urmează să sărbătorească prima zi de naștere fără soțul ei. Monarhul va împlini 95 de ani miercuri, la patru zile după slujba de înmormântare a lui Philip în capela Sf. Gheorghe de la castelul Windsor.

De data aceasta ziua reginei Elisabeta va fi sărbătorită discret, doar cu familia deoarece sunt încă în doliu. Regina se va întâlni la Windsor cu aproximativ 20 de membri ai personalului, scrie Express.

Anul trecut, a decis să nu-și sărbătorească ziua de naștere deoarece era chiar în perioada blocajului, optând pentru a vorbi cu membrii familiei prin apeluri video private, respectând regulile impuse de carantinare.

Diferența este că atunci când a împlinit 94 de ani era cu prinţul Philip, de data aceasta va fi singură şi tristă… poate că la asta ar trebui să se gândească Harry înainte de a decide să-i întoarcă spatele bunicii sale chiar de ziua sa.