Evenimentul ZileiMondenRegina Elisabeta a II-a, distrasă de la pierderea prințului Philip cu doi pui de câine

Regina Elisabeta a II-a, distrasă de la pierderea prințului Philip cu doi pui de câine

Regina Elisabeta a II-a, distrasă de la pierderea prințului Philip cu doi pui de câine
Casa Regală a găsit o soluție pentru a o distrage pe regină de la durerea provocată de pierderea soțului prin aducerea unor pui de câine.

Regina va fi „distrasă” de durere după ce l-a pierdut pe prințul Philip de cei doi noi cățeluși.

Joe Little, editor al revistei Majesty Magazine, a declarat că noii tovarăși plini de viață ai monarhului, un corgi numit Muick și un dorgi numit Fergus, o vor deconecta pe regină de la situația tragică după pierderea soțului ei iubit.

După pierderea prințului Philip, regina a fost surprinsă stând singură în timpul slujbei de sâmbătă în Capela Sf. Gheorghe de la Windsor, în timp ce își lua rămas bun de la mult iubitul ei soț, Philip.

Miercuri, monarhul va împlini 95 de ani, dar se va putea întâlni cu cei dragi doar în aer liber din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

Expertul regal Joe Little a spus că cei doi noi pui, precum și bătrânul ei dorgi Candy, îi vor oferi o „distragere a atenției” după moartea lui Philip.

„Doliul regal continuă până vineri”

„Cred că este util să aibă acești pui în viața ei acum ca o modalitate de distragere a atenției. ”, a declarat Joe Little.

Iubirea reginei pentru cai și câini pe tot parcursul vieții este bine cunoscută și în timp ce Philip și-a petrecut ultima perioadă în spital, s-a dovedit că reginei i s-au dat puii.

Domnul Little a adăugat că ziua de naștere a reginei este probabil o „sărbătoare privată”.

„Ea își va marca prima aniversare ca văduvă, iar 95 este o vârstă destul de semnificativă.”, a adăugat Joe Little.

„Nu cred că s-ar fi făcut vâlvă, dar totuși 95 este ceva. Aceasta va fi o zi specială pentru ea „

Se întâmplă în timp ce familia a intensificat sprijinul reginei în timp ce se întristează din cauza pierderii lui Philip, familia creând o „tură” care să o viziteze săptămânal pe aceasta.


Accesează: