Evenimentul Zilei > EVZ Special > Milioane de dolari pentru Prințul Andrew. Cine îi oferă suma fabuloasă şi ce trebuie să facă fiul reginei Elisabeta
Milioane de dolari pentru Prințul Andrew. Cine îi oferă suma fabuloasă şi ce trebuie să facă fiul reginei Elisabeta

Milioane de dolari pentru Prințul Andrew. Cine îi oferă suma fabuloasă şi ce trebuie să facă fiul reginei Elisabeta

Oferta pentru Prințul Andrew este cu adevărat tentantă şi mare lucru nu are de făcut decât să se deplaseze în SUA pentru a face un test.

Dacă ar accepta să se deplaseze în SUA, printul Andrew ar primi suma fabuloasă de 7 milioane de dolari. Nu este o glumă, oferta este cât se poate de reală potrivit tabloidelor britanice.

Aşadar, prințului Andrew i se oferă o grămadă de bani pentru a face un test cu detectorul de minciuni unde ar putea oferi informații despre legăturile sale cu Jeffrey Epstein.

Milioane de dolari pentru Prințul Andrew. Cine îi oferă suma fabuloasă şi trebuie să facă fiul reginei Elisabeta

Oaia neagră a familiei regale britanice, care a fost supusă unor atacuri în legătură cu relația sa cu pedofilul care s-a sinucis în celulă, ar putea primi în jur de 7 milioane de dolari de la jurnalistul de investigații Ian Halperin pentru a face un test cu poligraful

Al doilea fiu al reginei Elisabeta II a renunțat la prerogativele regale în 2019. Asta s-a întâmplat exact în urma conexiunilor și întrebărilor legate de prietenia sa cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

În plus, ducele a fost acuzat că nu a ajutat procurorii americani în ancheta lor asupra lui Epstein și a asociatei acestuia, Ghislaine Maxwell. Acum, prințul Andrew este plătit să facă test cu detectorul de minciuni.

Chiar dacă a negat în permanență prietenia cu Jeffrey  Epstein, legătura prințului Andrew cu pedofilul a fost pusă sub semnul întrebării. Ca atare, ducele de York a fost forțat să se retragă din calitatea de membru al familiei regale. S-a întâmplat în urma unui interviu acordat la BBC, în 2019.

Prințul Andrew, dacă nu are ce să ascundă, ar putea încasa o sumă fabuloasă fără prea mari eforturi

Jurnalistul a spus că dorește ca prinţul „să vină cu gânfuri curate și să facă un test cu poligraful la cel mai renumit expert”.

Prințului Andrew i se oferă acum milioane de dolari să vină în SUA și să facă un test public de poligraf despre relația sa cu Jeffrey Epstein. Jurnalistul de investigație Ian Halperin îi oferă lui Andrew 5 milioane de lire sterline (sau aproximativ 7 milioane de dolari SUA) ca „să spună adevărul și să facă un test de poligraf cu un examinator de poligraf de top”, spune el într-un interviu acordat Page Six.

Halperin vrea să-l chestioneze pe Andrew, în vârstă de 61 de ani, despre pretențiile Virginiei Roberts Giuffre, care spune că a fost adusă din SUA în Marea Britanie la vârsta de 17 ani pentru a întreține relații intime cu prințul în 2001. Halperin a spus: „Una dintre fostele iubite ale lui Andrew a spus că are dependență de relații intime, deoarece a fost întotdeauna al doilea după prințul Charles … El și-a comparat relația cu fratele său ca fiind asemănătoare cu cea lui William și Harry”, scrie retetesivedete.