Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta a II „nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Prințul Charles. Regina e mai apropiată de Prințul Andrew
Regina Elisabeta a II „nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Prințul Charles. Regina e mai apropiată de Prințul Andrew

Regina Elisabeta a II „nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Prințul Charles. Regina e mai apropiată de Prințul Andrew

Regina Elisabeta a II-a ar fi mai iubitoare față de fiul Andrew și mai neîndurătoare față de Prințul Charles, susține un expert regal într-un documentar. Prințul William este însă singurul membru al familiei regale care apreciază „simțul datoriei foarte dedicat al reginei".

Regina Elisabeta II-a este oarecum „frustrată” și „nedumerită” de fiul ei cel mare, Prințul Charles, și este mai atrasă de fratele său mai mic, prințul Andrew, susține un expert regal într-un documentar difuzat duminică seară în Marea Britanie.

”Nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Prințul Charles

În programul „Queen Elizabeth: Love, Honor and Crown”, de pe Canalul 4 al Marii Britanii, autorul Clive Irving susține că monarhul în vârstă de 94 de ani „nu l-a înțeles niciodată cu adevărat” pe Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii, informează The Daily Mail.

„Până în ziua de azi, ea este mai deschisă afectuos pentru Andrew și mai iertătoare față de Andrew decât este față de Charles”, spune Clive Irving , autor al noii biografii „Ultima Regină”.

Asta în ciuda acuzațiilor de abuz sexual la adresa lui Andrew, în vârstă de 61 de ani, legată de prietenia sa cu fostul pedofil Jeffrey Epstein. Andrew, care a negat acuzațiile, a demisionat din atribuțiile sale regale în noiembrie 2019, după ce a acordat un interviu bbc despre relația sa cu infractorul sexual condamnat.

„Poate fi arogat și nepoliticos”

Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty, îl descrie pe Ducele de York ca fiind „zgomotos, zgomotos”, dar și „foarte fermecător, atunci când vrea să fie”, în documentar, informează cotidianul britanic.

„Poate fi arogant și nepoliticos; are unele caracteristici ale propriului său tată”,  Prințul Philip, a spus Seward. Charles, în vârstă de 74 de ani, este „opusul polar al fratelui mai mic Andrew”, potrivit lui Seward. Irving crede însă că Charles „nu se va ridica niciodată la simțul datoriei reginei.”

Prințul William apreciază”simțul datoriei foarte dedicat al reginei”

Fiul cel mare al Prințului Charles, Prințul William, este însă singurul membru al familiei regale care apreciază „simțul datoriei foarte dedicat al reginei”, potrivit lui Irving.

„Toți cei din jurul reginei nu se ridică la înălțimea așteptărilor în niciun moment. Niciun membru al familiei nu s-a ridicat la acest nivel al responsabilităților. Prințul Charles nu s-a ridicat  niciodată atât de sus”, a spus Irving. Documentarul este taxat ca o „examinare aprofundată” a mai multor conflicte din familie în timpul domniei lungi a Reginei Elisabeta a II-a.