Povestea turcoaicei agresate de Epstein. Cum a fost amenințată

Povestea turcoaicei agresate de Epstein. Cum a fost amenințată

O femeie de origine turcă a ieșit la rampă cu niște acuzații uluitoare la adresa lui Jeffrey Epstein și a proxenetei sale, Ghislaine Maxwell. Dosarul rețelei de trafic de persoane, în care femeile erau plasate în paturile unor bărbați din „înalta societate”, se judecă la New York.

Numele noii victime nu a fost făcut public. Femeia spune că avea 26 de ani în momentul în care au început să trăiască în preajma celor doi, Epstein și Maxwell. Era la sfârșitul anului 2006 sau în ianuarie 2007 cînd i-a cunoscut.

Documentele aflate pe masa instanței, obținute de The Miami Herald și citat de Daily Mail, au fost depuse pe 22 martie 2021. În aceste documente se spune că turcoaica părea mult mai tânără decât 26 de ani. I s-a spus să le spună bărbaților la care a fost traficată ulterior că are 17 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeia a povestit că i-a cunoscut pe Epstein și Maxwell la un grătar găzduit de patronul ei din acea vreme, care îl cunoștea bine pe milionarul Jefferey Epstein.

Șeful ei i-a spus că Epstein vrea să închirieze o proprietate în zonă și i-a găsit el un loc pentru 10.000 de dolari pe lună.

Epstein i-a spus că dorește să o angajeze să lucreze pentru el și a început să-i facă niște cadouri. Plus că i-a promis că-i va găsi ei și soțul ei de atunci niște joburi avantajoase, a dezvăluit Miami Herald.

Violată de Epstein și amenințată cu crocodilii

Victima a declarat că era calificată și coafeză. În ianuarie 2008, după cereri repetate venite de la Ghislaine Maxwell, femeia a fost de acord să meargă la conacul din Palm Beach a lui Epstein ca să-i facă o tunsoare. Când a ajuns în casă l-a găsit pe Epstein gol. Cu ajutorul lui Maxwell, susține ziarul, Epstein a violat-o, amenințând-o cu armele pe care le avea. După, i-a dat 200 de dolari.

Citiți articolul Simonei Ionescu, integral, în Rețete și vedete.