Evenimentul Zilei > EVZ Special > Kate Middleton se pregătește să devină regină. Detaliile care o dau de gol
Kate Middleton se pregătește să devină regină. Detaliile care o dau de gol

Kate Middleton se pregătește să devină regină. Detaliile care o dau de gol

Kate Middleton este deosebit de populară și reușește să obțină admirația fanilor săi prin naturalețea de care dă dovadă. Recent, Ducesa de Cambridge a făcut dovada unei preocupări mai intense privind ținuta personală. Kate se pregătește pentru momentul în care va deveni regină și este tot mai atentă la detaliile vestimentare.

Kate Middleton se inspiră de la Majestatea Sa pentru ținute. Vrea să știe cum să se îmbrace atunci când va deveni regina Catherine, a susținut un autor regal.

Kate Middleton a avut, de la căsătoria cu Prințul William, o activitate deosebit de intensă la nivel internațional și în societatea britanică. Ducesa de Cambridge se pregătește însă să devină regină. În vârstă de 39 de ani, se află în prezent în casa ei din Anmer Hall din Norfolk.

Alegerile vestimentare ale ducesei doresc să ne confirme că ” este una dintre noi”, spune Bethan Holt

Locuiește acolo împreună cu prințul William, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis. Cei trei copii ai cuplului regal au apărut în ultimii ani în imagini deosebit de nevinovate și de hazlii. Kate a impresionat publicul în ultimele luni, reciclând articole mai vechi de îmbrăcăminte și articole de stradă pentru apariții regale, potrivit retetesivedete.ro.

Jurnalista de modă Bethan Holt a spus că alegerile ducesei sunt un mod de a „aminti în mod constant” publicului că este „una dintre noi”. Bethan Holt a scris recent cartea ”Ducesa de Cambridge: o decadă a stilului regal modern”.

Kate va adopta o uniformă când va deveni regină, dar preferă stilurile mai simple

Jurnalista de modă a afirmat pentru Vanity Fair că, atunci când ducele va urca pe tron, Kate se va inspira de la regină. Kate va adopta o „uniformă”. Bethan Holt a spus: „Ceea ce puteți vedea venind este această siluetă foarte definită, un fel de a lua o lecție de la Regină, care are haina aceea colorată pe care o poartă.

Bethan Holt a arătat colecția de rochii colorate Emilia Wickstead a lui Kate. Ea susține că aceasta indică o linie a uniformei viitoarei regine. Între timp, ea a spus că ideea de „a avea uniformă” a fost luată „de la regină”.

În același timp, stilul modern își va face loc. Stilul lui Kate se va îndepărta de al foștilor monarhi într-un anumit mod, demonstrând atracția ei pentru simplitate. Bethan sugerează că alegerea reflectă modul în care s-a schimbat lumea de când regina a preluat tronul în 1952.

Publicul este mai degajat însă în privința trendului vestimentar oferit de casele regale

„Starea de spirit a publicului este acum mult mai mică față de dorințele regale care sunt foarte îndepărtate în palatele lor. Oamenii vor să poată relaționa și cred că membrii familiei își dau seama că îmbrăcămintea este o modalitate prin care o pot face” a spus Bethan Holt.

Între timp, autorul a adăugat că mai multe angajamente ocazionale pentru Kate oferă probabil o perspectivă asupra a ceea ce poartă în timpul ei liber. Ea a explicat că a dat „o idee foarte bună” la ceea ce poartă ducesa atunci când „duce copiii la supermarket” sau „cumpără provizii”.

Kate Middleton a declarat recent că pandemia a afectat-o, dar a și responsabilizat-o, în același timp, mai mult. Aprecierile lui Bethan vin după ce surse regale au declarat că Kate a devenit „mai încrezătoare în fața camerei” în timpul pandemiei COVID-19 și „a învățat să se bucure mai degrabă decât să îi fie teamă de apelurile video”.

Ducesa de Cambridge a învîțat să „își aleagă ea propriile ținute și chiar își face propriul păr și machiaj”.