Meghan Markle şi Harry sunt mai populari decât William și Kate Middleton. Explicaţii

Meghan Markle şi Harry sunt mai populari decât William și Kate Middleton. Explicaţii

Meghan Markle şi Prinţul Harry i-au depăşit în preferinţele publicului pe Prinţul William şi Kate Middleton, iar asta s-ar putea să fie o mare problemă pentru Familia Regală Britanică.

De când au renunţat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale, Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost aproape mereu în prim-planul presei, dar şi al publicului. Nu la fel se poate spune şi despre Prinţul William şi Kate Middleton, care n-au fost atât de rebeli precum Ducele şi Ducesa de Sussex.

Conform tabloidului Daily Star, popularitatea la care au ajuns Meghan Markle și Harry ridică „o problemă majoră” pentru William și Kate. De când s-au retras din The Firm, Prințul Harry și Meghan Markle au încheiat acorduri cu Netflix și Spotify și au început să-și asigure propriul viitor în SUA. Un comentator regal susţine că această stare de lucruri a centrat atenţia doar asupra lor, în defavoarea celor din Familia Regală.

Meghan Markle, „regină” pe Twitter

La începutul acestei luni, Twitter a dezvăluit că în acest an, Ducesa de Sussex a fost prima în topul căutărilor despre figurile regale. Pe locurile 2 şi 3 au urmat de Prinţul Harry și Regina Elisabeta a II-a.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit datelor publicate pe Bazaar.com, Familia Regală a fost vizată de 20 de milioane de tweet-uri, însă Ducele și Ducesa de Cambridge au dispărut pe listă şi au ajuns pe locurile 7 şi 8 în topul căutărilor. Comentatorul regal Daniela Elser crede că acest lucru ar putea deranja cuplul format din Prinţul William şi Kate Middleton.

Ea a scris pe news.com.au: „Ducele şi Ducesa de Sussex au consumat în totalitate oxigenul media din jurul familiei regale anul acesta şi este puțin ca această stare de lucruri să se schimbe curând.

Și aceasta este o problemă enormă pentru Familia Regală, în special Kate, Ducesa de Cambridge. Anul viitor se împlinesc 10 ani de când s-a căsătorit cu Prințul William, când miliarde de oameni din întreaga lume au urmărit-o, blestemată fie diferența de timp.”

Pe cine mai afectează popularitatea celor doi

„Ca viitoare regină (biata Camilla va trebui să se descurce cu a fi intitulată Prinţesă Consoartă când Charles va urca pe tron), această furtună iminentă va fi una care i-ar putea umbri viitorul regal pentru deceniile următoare. Instituția monarhiei, în acest secol oricum, este o bestie care are nevoie de vaste descoperiri de interes public și media pentru a supraviețui.

Dar ce se întâmplă dacă oamenii sunt brusc mult mai puțin interesați să asculte sau să privească?”, a notat Elser. În acest context, ea consideră că atenția lumii ar putea fi „în altă parte” când William și Kate vor încerca să-şi promoveze proiectele filantropice.

Prinţul Harry, Kate Middleton şi Prinţul William

Cu William al doilea pe linia tronului, aceasta este o problemă pe care „o vor moșteni și a cărei rezolvare va cădea asupra lor”. Revenind la Harry și Meghan, trebuie spus că la începutul acestei luni au anunțat o nouă serie de podcast-uri pe Spotify.

Se crede că fostul cuplu regal va lansa un episod special de Crăciun ca pregătire înainte de lansarea din ianuarie. „Ceea ce ne place la podcasting este că ne reamintește tuturor să ne luăm un moment liber și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm unii la alții fără distragere.

Odată cu provocările din 2020, nu a existat niciodată un moment mai important pentru a face acest lucru, pentru că atunci când ne auzim reciproc și ne auzim poveștile, ne reamintim cât de interconectați suntem cu toții”, au transmis rebelii Familiei Regale, stabiliţi în SUA.

sursa: dailystar.co.uk