Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle şi prinţul Harry se îmbogăţesc văzând cu ochii. Succesul ducilor de Sussex deranjează Curtea Regală
Meghan Markle şi prinţul Harry se îmbogăţesc văzând cu ochii. Succesul ducilor de Sussex deranjează Curtea Regală

Meghan Markle şi prinţul Harry se îmbogăţesc văzând cu ochii. Succesul ducilor de Sussex deranjează Curtea Regală

Nimeni n-ar fi crezut că lui Harry şi Meghan le va merge atât de bine încât să câştigă milioane de dolari într-un timp atât de scurt. Iar Regina Elisabeta a II-a nu pare încântată că se folosesc de statutul lor.

Curg milioanele de dolari pentru ex regalii Harry şi Meghan Markle: 230 de milioane câştiguri nete până acum, iar regina Elisabeta a II-a s-a cam înfuriat, fiind un car de nervi, pentru că renunţând la Casa Regală, ex-actriţa şi consortul său s-au lansat în lumea afacerilor cu succes,  mai precis în lumea ,,celebrităţilor’’ unde cu greu pătrunzi.

 Meghan Markle a calculat fiecare pas înainte de a-l face, iar acum culege roadele

Potrivit ultimelor estimări făcute de tabloidele britanice, Ducele şi Ducesa de Sussex, după ce au pus contribuabilii englezi să cheltuiască 44 de milioane de lire sterline în anii în care au fost ,,în serviciul Majestăţii Sale’’, vor câştiga până la 230 de milioane de lire sterline cu noua lor viaţă la Los Angeles.

Pe baza acordului de 112 milioane de dolari făcut cu Netflix (care depăşeşte 200 de milioane de dolari, se adaugă bonusuri), cei doi au spus DA pentru producerea unei serii de podcasturi pentru Spotfy, dar pentru ,,modica’’ sumă de 30 de milioane de lire sterlline. Acestora li se adaugă 750.000 de lire sterline pentru fiecare discurs ţinut cu ocazia evenimentelor de binefacere. Cu publicarea cărţilor (47 de milioane de lire sterline) şi postări de sponsorizare pe Instagram (81 de milioane de sterline) ar putea ajunge la o sumă ce ar face-o invidioasă pe venerabila Regină.

Elisabeta a II-a este furioasă şi pentru  faptul că, de Crăciun, nu-şi va putea vedea nepoţelul de 1 an şi jumătate

Cu toată ruperea financiară faţă de familia regală, Harry şi Meghan Markle anunţaseră deja că acţiunile lor au fost în concordanţă cu valorile Royal Family, dar nu e chiar aşa. Meghan Markle a dezlănţuit furia la Buckingham Palace din pricina unor postări pe Instagram cu prietena sa foarte bună Oprah Winfrey în care face publicitate unui start-up de cafea, lapte de avena şi lapte Clevr Blends, în care a investit împreună cu Harry. Cine este interesat, poate cumpăra la preţul de 21 de lire sterline.

Practic asta e calea de urmat a celor bogaţi. Iar Meghan a intuit că banii se fac în SUA, nu la Palatul Regal, unde avea doar restricţii

Iar pentru acest lucru, potrivit iltempo, Norman Baker, ex parlamentar democrat, cu funcţii mari în partid, a observat că ,,noua Kim Kardashian’’, cum a fost botezată fosta actriţă, face o muncă foarte inteligentă pentru a deveni mai bogată decât Kim, făcând încercarea vieţii sale. Atâta timp cât norocul e de partea lor, de ce nu….

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: