Evenimentul Zilei > Monden > Cine să-i mai înţeleagă pe Meghan şi Harry! Au dat-o afară pe Eugenie din Frogmore Cottage?
Cine să-i mai înţeleagă pe Meghan şi Harry! Au dat-o afară pe Eugenie din Frogmore Cottage?

Cine să-i mai înţeleagă pe Meghan şi Harry! Au dat-o afară pe Eugenie din Frogmore Cottage?

Meghan și Harry s-ar putea întoarce în Marea Britanie. Ca dovadă ar fi faptul că Eugenie şi soţul ei renunță la Frogmore Cottage deşi abia s-au instalat în casa ducilor de Sussex.

Meghan și Harry au pus mass-media pe jar după ce s-a aflat că prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank au părăsit în cel mai mare secret Frogmore Cottage.

Eugenie și Jack s-au mutat în casa Ducelui și Ducesei de Sussex în urmă cu șase săptămâni, în timp ce se pregăteau să-și întâmpine primul copil. Dar acum, se pare, că asistăm la o schimbare radicală în legătură cu locuinţa dată lui Meghan și Harry drept cadou de nuntă de la Regină. Este vorba de Frogmore Cottage, Windsor.

Reamintim că Ducii de Sussex au renunţat la tot în mod dramatic plecând departe de Familia Regală pentru a căuta o nouă viață în SUA

După acest gest ciudat din partea prinţesei Eugenie, fanii regali se întreabă dacă nu cumva Meghan și Harry se vor întoarce la fosta lor casă. Cineva a scris pe Twitter: S-ar putea ca #PrinceHarry și #MeghanMarkle să aibă planuri de a se întoarce în Marea Britanie la începutul anului 2021?”. Lucru afirmat şi de către presa tabloidă din Regatul Unit.

Meghan și Harry au cheltuit 2,4 milioane de lire sterline din banii contribuabililor pentru renovarea castelului înainte de a se muta în el. După plecarea lor în SUA, la nici un an, ducii de Sussex au achitat suma respectivă aşa cum au promis.

Ducii au ales să se stabilească într-un conac în valoare de 11 milioane de lire sterline situat în Santa Barbara, California, unde s-au şi izolat din cauza pandemiei de coronavirus.

Meghan a lansat prima afacere personală: Cafea vegană

Mai mult, Meghan Markle  a stârnit furie la Palatul Buckingham pentru că a investit bani într-un soi de cafea și a solicitat ajutorul Oprah Winfrey cu promovarea brandului. Ducesa de Sussex a ales să investească în Clevr Blends, o marcă de cafea vegană.

Pentru a ajuta la promovarea companiei cu „primul latte instant din lapte de ovăz din lume”, ducesa de Sussex a apelat la ajutorul prietenei sale, Oprah Winfrey. Meghan a vorbit pentru revista Fortune despre afacere, dar nu a dat detalii mai multe.

Oprah a trecut la treabă promovând brandul de cafea celor 19,2 milioane de urmăritori de pe Instagram

În videoclipul de un minut, o arată pe Oprah care a primit un coș de la „vecina mea M”, care conține o jumătate de duzină de pungi de cafea vegană. Referința publică la Meghan (M) și utilizarea emoji-ului Coroanei nu a fost primită bine de Palat, scrie Express.