Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, gest care a şocat lumea! Nimeni nu se aştepta să renunţe la aşa ceva
Meghan și Harry, gest care a şocat lumea! Nimeni nu se aştepta să renunţe la aşa ceva

Meghan și Harry, gest care a şocat lumea! Nimeni nu se aştepta să renunţe la aşa ceva

Meghan şi Harry au predat cheile de la castelul Frogmore Cottage prințesei Eugenie. Gestul ducilor de Sussex a surprins pe toată lumea.

Meghan şi Harry au predat Frogmore Cottage prințesei Eugenie, iar lucrurile ducilor de Sussex vor fi trimise în California. Prețioasele lucruri pe care cei doi de Sussex le aveau în prima lor casă au fost scoase din Frogmore Cottage în toiul nopții pentru a face loc noului lor chiriaș.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și bărbatul său Jack Brooksbank s-au mutat în casa renovată de Meghan cu cinci dormitoare din Windsor în urmă cu două săptămâni. O sursă a vorbit în secret şi a spus că a văzut obiecte prețioase și mobilier împachetat la casa ducilor de Sussex.

Frogmore Cottage, înscris în clasa a II-a, rămâne din punct de vedere tehnic reședința britanică a lui Meghan şi Harry, dar este puțin probabil să mai trăiască acolo ca familie. O sursă a spus: „Noii locatari s-au mutat acolo şi au expediat obiecte de valoare în toiul nopții. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți.

Golirea casei și predarea cheilor este un semn destul de puternic: Harry și Meghan nu intenționează să se mai întoarcă în Regatul Unit

Şederea în SUA a ducilor de Sussex este, probabil, definitivă, a declarat un expert regal. Eugenie și Jack au anunțat în septembrie că așteaptă primul lor copil chiar de Anul Nou. Se spune că Prințesa Eugenie și Ducii de Sussex au ajuns la un acord privat, dar nu se știe pentru cât timp.

Harry, în vârstă de 36 de ani, a fost întotdeauna aproape de fiica cea mai mică a prințului Andrew și a fostei soții Sarah Ferguson. Andrew și Fergie locuiesc împreună la patru mile distanță la Royal Lodge, Windsor Great Park.

Eugenie și Jack sunt, de asemenea, la mai puțin de o milă de Castelul Windsor, unde Regina este în izolare cu Prințul Philip.

Harry și Meghan au deschis calea acestei mișcări rambursând 2,4 milioane de lire sterline din banii contribuabililor cheltuiți pentru renovare.

Sursa a adăugat: „Frogmore a fost renovat după gusturile lui Meghan și Harry, având în vedere şi pe Archie, deci este locul perfect pentru un cuplu de a crește un copil. „Au norocul de a fi la doi paşi de părinții ei și, bineînțeles, de regină.

Cuplul s-a căsătorit la Capela St. George, Castelul Windsor, în octombrie 2018 și au locuit la Ivy Cottage de la Palatul Kensington, informează thesun.