Evenimentul Zilei > Monden > Ce păcate plătește prințul Harry: „Este o pedeapsă de la mama natură”
Ce păcate plătește prințul Harry: „Este o pedeapsă de la mama natură”

Ce păcate plătește prințul Harry: „Este o pedeapsă de la mama natură”

Prinţul Harry a sugerat că noul coronavirus este o „pedeapsă de la mama natură”, în timp ce îi îndeamnă pe toți oamenii să aibă mai multă grijă de planetă.

Prinţul Harry a făcut această afirmație în timp ce-şi lansa noua platformă de streaming Netflix-stil pentru documentare care privesc, printre altele, problemele climatice.

Harry, 36 de ani, care a cumpărat recent un conac californian de 11 milioane de lire sterline , a declarat: „Cineva mi-a spus la începutul pandemiei, că este o pedeapsă de la mama natură şi că ne-ar fi închis în casele noastre din cauza unui comportament rău… și să ne gândim la ceea ce am făcut. Luăm atât de multe de la natură și rareori dăm înapoi”, a declarat soţul lui Meghan Markle.

Harry a vorbit despre pasiunea sa pentru natură şi cât de îngrijorat este de ce se întâmplă

Ducele de Sussex a spus că cea mai bună modalitate de a aborda schimbările climatice sunt: acțiunile, faptele, nu vorbele.

Harry apare pentru prima dată în public de când soția Meghan Markle a dezvăluit a suferit un avort spontan tragic în iulie, anunţat printr-o emoționanţă scrisoare deschisă către The New York Times săptămâna trecută.

În timpul discursului său, Harry a mai subliniat: „Fiecare picătură de ploaie care cade din cer ameliorează solul uscat. Ce se întâmplă dacă fiecare dintre noi ar fi o picătură de ploaie și dacă tuturor le-ar păsa? La sfârșitul zilei, doar natura este sursa noastră de viață”.

Harry s-a întrebat „ce rost are să aibă copii dacă schimbările climatice continuă

„În momentul în care devii tată, totul se schimbă într-adevăr, pentru că atunci începi să-ți dai seama, ei bine, ce rost are să aduci un copil în această? Nu le putem fura viitorul, nu pentru asta suntem aici”, a concluzionat Prinţui Harry.

Deşi prinţul Harry militează pentru problemele climatice, tocmai el  a recunoscut că a luat un avion privat care polua şi că a fost o „greșeală” din partea  sa. Ducele de Sussex a fost criticat extrem de aspru şi pentru acel zbor cu avionul spre Londra din Sicilia dupa ce a ţinut o prelegere despre salvarea mediului înconjurător, scrie The Sun.