Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle vrea un imperiu global numai al ei. Ce pune la cale Ducesa de Sussex
Meghan Markle vrea un imperiu global numai al ei. Ce pune la cale Ducesa de Sussex

Meghan Markle vrea un imperiu global numai al ei. Ce pune la cale Ducesa de Sussex

Ducesa intenționează să transforme brandul personal Sussex Royal într-un imperiu global. Meghan intenționează să facă această mutare pentru a se răzbuna pe tabloidele care i-au tulburat liniştea.

Meghan Markle a înregistrat marca comercială regală Sussex pe mai mult de 100 de articole. De la materiale didactice, îmbrăcăminte la ziare şi reviste. Ducele și ducesa de Sussex, care se bucură în prezent de o pauză de Crăciun de șase săptămâni în Canada, par grăbiţi să-și transforme brandul într-un imperiu global, deoarece își marchează numele pe lista bunurilor și serviciilor.

Mișcarea a luat prin surprindere, mai ales cea legată de ziare

Presa britanică spune că-şi doreşte asta atât de mult deoarece perechea regală s-a luptat cu tabloidele având un an zbuciumat în care au fost criticați pentru „ipocrizie” cu privire la problemele de mediu când… chiar ei călătorind cu avioane poluante dar, mai ales pentru că Meghan şi-a propus să „modernizeze” familia regală, înfuriind astfel societatea britanică şi nu numai.

Meghan Markle vrea să „schimbe lumea”, așa cum recunoaşte chiar Kim Kardashian

Noua aventura vine și în condițiile în care regalii petrec Crăciunul la aproximativ 8 mii de km distanță de restul familiei regale…adică la  Sandringham,  Vancouver, Canada, cu fiul în vârstă de șapte luni, Archie și mama ducesei, Doria Ragland. Asta arată cât este  de „nesupusă” şi independentă. Iar ce-şi propune, dacă are suportul lui Harry, cu siguranţă va reuşi. Timpul ne va arăta asta…

Deşi chemaţi acasă Meghan şi Harry au ignorat „porunca” de la Palat

Mișcarea colosală vine parcă în ciudă după ce prințul Harry și Meghan au fost îndemnați de membrii familiei regale să se întoarcă din străinătate pentru a petrece Crăciunul în Marea Britanie, mai ales că prințul Philip a fost internat în spital. Cuplul a ratat tradiționalul prânz de Crăciun al reginei de la moșia Sandringham  în ziua de Crăciun. S-ar putea spune că nici nu le-a păsat de tradiţii alegând un colţ de lume liniştit şi fără protocoale.

Meghan a devenit, de asemenea, prima persoană de la Casa Regală care a acceptat invitaţia de a scrie periodic pentru Vogue. Şi decizia aceasta a luat prin surprindere membrii Casei Regale, dar nu s-a făcut niciun comentariu public.  Probabil şi-au înghiţit cuvintele de reproş pentru a nu da naştere la un nou scandal.