Evenimentul Zilei > Monden > Breaking News. Durere fără margini: Meghan Markle, victima unui avort spontan!
Breaking News. Durere fără margini: Meghan Markle, victima unui avort spontan!

Breaking News. Durere fără margini: Meghan Markle, victima unui avort spontan!

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit că a suferit un avort spontan, anul acesta, lucru care i-a provocat o imensă suferință.

Fosta actriță, cunoscută mai ales din serialul „Suits”, a dezvăluit că tragedia a avut loc în luna iulie, în timp ce-i schimba scutecele micuțului Archie.

„Am căzut pe jos cu Archie în brațe, îngânând un cântec de leagăn pentru a-mi menține calmul și a-l liniști pe copil, un cântec vesel în total contrast cu presentimentul că ceva nu este în regulă”, a povestit Meghan Markle.

„Am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea”, a adăugat soția prințului Harry al Marii Britanii.

Un an complicat pentru cuplul princiar

În urmă cu câteva zile, Meghan şi Harry au predat cheile de la Frogmore Cottage prințesei Eugenie, urmând ca lucrurile ducilor de Sussex să fie trimise la locuința lor California.

Bagajele lui Meghan și Harry au fost scoase din Frogmore Cottage în toiul nopții pentru a face loc noului lor chiriaș.

Eugenie, în vârstă de 30 de ani, și soțul său Jack Brooksbank s-au mutat în casa renovată de Meghan cu cinci dormitoare din Windsor în urmă cu două săptămâni. O sursă a declarat, sub acoperirea anonimatului, că a văzut obiecte prețioase și mobilier împachetat la casa ducilor de Sussex.

Frogmore Cottage, înscris în clasa a II-a, rămâne din punct de vedere tehnic reședința britanică a lui Meghan şi Harry, dar este puțin probabil să mai trăiască acolo ca familie. O sursă a spus: „Noii locatari s-au mutat acolo şi au expediat obiecte de valoare în toiul nopții. Cu siguranță nu au vrut să fie văzuți.

Un serial controversat

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui de origine americană, Meghan, au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, au anunţat la începutul lunii septembrie reprezentanţii companiei americane.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, la începutul acestui an după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice, vor produce o serie de conţinuturi dedicate unor teme pe care ei le consideră importante şi pe care se concentrează fundaţia lor de caritate, Archewell.

„Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă”, a declarat cuplul princiar într-un comunicat.

Contractul de lux, care prevede un onorariu de 112 milioane de lire sterline pentru cei doi soți, reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.