Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, nu mai suportă mass-media: „Plecaţi de aici!”
Meghan și Harry, nu mai suportă mass-media: „Plecaţi de aici!”

Meghan și Harry, nu mai suportă mass-media: „Plecaţi de aici!”

Meghan Markle și prințul Harry au dat „cel mai clar semnal” că nu mai sunt asociați cu Familia Regală şi că doresc să fie lăsaţi în pace.
Deşi s-au achitat de datorii faţă de poporul britanic,  furia lor pentru „intruziune” continuă.  Aşa cum se ştie deja, Meghan şi Harry au rambursat renovarea Frogmore Cottage, reședința lor din Marea Britanie, finanțată de contribuabili, în valoare de 2,4 milioane de lire sterline.

New York Times relatează, de asemenea, că ducii de Sussex nu mai primesc niciun venit de la Ducatul Cornwall al prințului Charles. Gazdele podcastului ITV Royal Rota, Chris Ship și Lizzie Robinson, au discutat despre modul în care independența financiară a cuplului ar trebui să conteze după ce au făcut tot ceea ce au promis în martie: să nu rămână datori poporului britanic iar mesajul dur al ducilor poate fi justificat.

Ship le-a spus ascultătorilor: „Presupun că ceea ce încearcă să facă este să refuze orice justificare pentru orice intruziune media: Nu iau banii contribuabililor, nu sunt membri ai familiei regale, și-au înființat propria afacere, lucrează cu Netflix și iau bani mulţi de la ei, deci ajunge, nu mai există motive de a fi hărţuit cuplul regal.

Nu există nicio justificare pentru a plasa camerele  video deasupra casei lor și a încerca să îi facem poze lui Archie, nu că ar fi fost vreodată corect. O mulțime de comentarii despre acest lucru au fost că acest gest nu ar putea fi un semn mai clar că au terminat, au tăiat legăturile cu viața lor ca membri lucrători ai Familiei Regale”.

Ea a continuat: „Practic, mesajul adresat nu doar presei din Marea Britanie, ci și presei internaționale și paparazzilor americani să plece de aici, să nu mai facă fotografii, să nu mai pătrundă în viața noastră privată. Cu excepția cazului în care, desigur, vor să facă publicitate într-un mod foarte controlat anumite aspecte care privesc publicul”.

Acordul cu Netflix este în valoare de 100 și 150 de milioane de lire sterline, pe termen nelimitat. Au viaţa lor departe de Regatul Unit, şi-au luat un conac în Santa Barba unde au plătit un avans de 5 milioane de dolari, urmând ca restul să achite în rate lunare…deci au tot dreptul la linişte şi să nu mai fie hăituiţi de tabloide, aşa cum a fost Prinţesa Diana care a avut un sfârşit tragic tot din cauza paparazzilor, notrează Express.