Evenimentul Zilei > Monden > Ce a descoperit Prințul Harry după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle. Nu era pregătit pentru așa ceva
Ce a descoperit Prințul Harry după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle. Nu era pregătit pentru așa ceva

Ce a descoperit Prințul Harry după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle. Nu era pregătit pentru așa ceva

Prinţul Harry a mărturisit recent că habar nu avea despre existenţa discriminării rasiale. Tot el ne spune cum a aflat totul şi de la cine.

Prințul Harry a recunoscut că nu știa că există prejudecăţi rasiste până când nu s-a pus în pielea soției sale, după căsătoria sa cu Meghan Markle.

Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre rasism într-un interviu cu activistul Black Lives Matter Patrick Hutchinson pentru revista GQ și a recunoscut că  cine a contribuit la „educația lui nu l-a pregătit să înțeleagă problemă”.

Prinţul Harry îşi asumă ignoranţa

Harry a spus: „Odată ce te simți puțin incomod, atunci îți revine sarcina de a ieși și de a te informa pentru că ignoranța nu mai este o scuză. Faptul că nu ştiam despre aşa ceva se datorează educației pe care am avut-o. Habar n-aveam că există această problemă. Și apoi, oricât de trist este să spun, mi-au trebuit mulți  să-mi dau seama… datorită soției mele”.

Harry a vorbit din casa sa de 11 milioane de lire sterline din Montecito, California, în timpul unei discuții sincere cu activistul Hutchinson pentru conferința GQ Heroes, care se desfășoară săptămâna aceasta.

Prinţul Harry, despre scandalul de la Got Talent din Marea Britanie

El a criticat, de asemenea, cele peste  25.000 de plângeri legate de Black Lives Matter în urma emisiunii din Marea Britanie Got Talent, unde un ofițer de poliție alb era îngenuncheat pe  Ashley Banjo – mimând uciderea lui George Floyd din SUA, şi care a provocat proteste imense.

Harry a spus: „Noi…Eu şi cu Meghan  am vorbit cu Banjo la scurt timp după acel spectacol. Şi, din ceea ce mi s-a spus, am înţeles că s-au alesc cu câteva mii de plângeri care au venit imediat. Dar, la o săptămână  numărul plângerilor au ajuns la 20.000 de mii.

Harry a vorbit şi despre lupta blocării, în special pentru bărbați, spunând: „Atât de mulți oameni, dar mai ales bărbații, cred, au suferit din cauza izolării din ultimele opt, nouă luni”.

Harry a spus că lumea se află în mijlocul unei „crize globale de ură și dezinformare” din cauza rețelelor sociale

Prinţul a subliniat că există o „dorință copleșitoare de adevăr, iar mass-media  va avea un rol important de jucat”, mai ales  că există atâtea „voci rele”  pe rețelele de socializare care sunt „atât de dăunătoare”, relatează Daily Mail.