Prințul Harry și Meghan șochează din nou! Lumea online a luat foc pe loc

Prințul Harry și Meghan șochează din nou! Lumea online a luat foc pe loc

Prințul Harry și Meghan Markle creează din nou valuri în mediul online după o serie de noi declarații cu privire la platformele de socializare.

Meghan Markle a declarat că „vocile rele” de pe rețelele de socializare sunt foarte „puternice și pot provoca daune”, motiv pentru care a decis să părăsească toate site-urile de acest gen, astfel încât să nu se mai încarce cu energie negativă.

Ducele și Ducesa de SUssex au găzduit o ediție specială a Time100 „Vorbind despre experiența noastră digitală”. Cei doi au participat la conferință din confortul conacului lor în valoare de 14 milioane de dolari.

Noi declarații despre platformele online

Îmbrăcată într-un costum negru, marca Alexander McQueen, Meghan Markle în vârstă de 39 de ani, a admis faptul că chiar dacă ea și soțul ei „nu dețin informații amănunțite despre tehnologie”, cunosc totuși „experiența unei persoane și durerea sau bucuria pe care o platformă de socializare o pot provoca”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În același timp, prințul Harry a declarat că platformele online „ne distrag atenția de la lucrurile cu adevărat importante pe care ar trebui sî ne focusăm”, adăugând că „ceea ce se întâmplă în lumea online afectează întreaga populație, că este, de fapt, o criză de ură și o dorință de dezinformare imensă, dar mai ales o criză medicală globală”.

Harry i-a mai îndemnat pe oameni să „redobândească controlul” asupra utilizării platformelor sociale, întrucât foarte multe persone nu pot petrece o zi fără a fi active în mediul online, sau fără ași folosi telefonul în alte scopuri decât cele „normale”.

Meghan a fost ținta mai multor atacuri din mediul online

Ducesa de Sussex, a fost atacată recent din cauza unor subiecte sensibile abordate cu diferite ocazii, cum ar fi dependența dată de rețelele de social-media, protestul Black Lives Matter sau încercarea de suprimare a dreptului de vot a cetățenilor.

În ultimul său discurs virtual, Meghan a făcut o comparație îndrăzneață între utilizatorii de platforme de socializare și dependenții de droguri, iar mai târziu a fost acuzată că ideea ei provinde, de fapt, din serialul difuzat de Netflix Social Dilemma, un documentar care prezintă pericolele ascunse ale unor astfel de rețele.

La finalul lunii septembrie, Harry și Meghan Markle a produs o serie de reacții dure când vorbit despre viitoarele alegeri din SUA într-un videoclip pentru Time100. Prințul Harry a fost surprins în timp ce îndemna oamenii să „refuze discursurile de incitare la ură”, în timp ce Meghan a declarat că „aceste alegeri sunt cele mai importante din viața noastră”, scrie Dailymail.