În vârstă de 39 de ani, Ducesa de Sussex, a fost atacată recent din cauza unor subiecte sensibile abordate cu diferite ocazii, cum ar fi dependența dată de rețelele de social-media, protestul Black Lives Matter sau încercarea de suprimare a dreptului de vot a cetățenilor.

Cine este cel care face aceste dezvăluiri?

Robert Lacey, autorul cărții „Battle of Brothers” (n.r. Bătălia Fraților), vorbește despre ruptura produsă între Prinții Willian și Harry, dar și despre cum vorbele extreme aruncate de Meghan Markle pe subiecte sensibile i-ar putea afecta relația lui Harry cu Familia Regală.

Acesta mai pretinde că Ducele de Cambridge avea dreptate când își făcea griji că o fostă actriță ar putea cauza probleme în Casa Regală.

„Cred că atunci când William a stat de vorbă cu Harry și i-a spus că vor fi probleme avea dreptate. Evenimentele ce au urmast au demonstrat acest lucru”, a spus expertul.

Meghan Markle știe că a greșit

El a mai adăugat că „Meghan a recunoscut deja că este foarte riscant pentru familia sa să se implice în probleme de genul acesta”.

„Poate că vorbește doar despre pericolul fizic care există în America pentru oricine din cauza că situașia politică de acolo e foarte volatilă, dar mai ales violentă. Dar cred că a realizat și ea că (dacă nu toate) câteva dintre discursurile sale îi afectează relația soțului cu familia sa și că poate ar fi cazul să mai renunță la declarațiile tranșante când vine vorba de asemenea subiecte sensibile”, a mai spus Robert Lacey.

În ultimul său discurs virtual, Meghan a făcut o comparație îndrăzneață între utilizatorii de platforme de socializare și dependenții de droguri, iar mai târziu a fost acuzată că ideea ei provinde, de fapt, din serialul difuzat de Netflix Social Dilemma, un documentar care prezintă pericolele ascunse ale unor astfel de rețele.

La finalul lunii septembrie, Harry și Meghan Markle a produs o serie de reacții dure când vorbit despre viitoarele alegeri din SUA într-un videoclip pentru Time100. Prințul Harry a fost surprins în timp ce îndemna oamenii să „refuze discursurile de incitare la ură”, în timp ce Meghan a declarat că „aceste alegeri sunt cele mai importante din viața noastră”, scrie Dailymail.