Meghan Markle și prințul Harry spun că „îmbrățișează fiecare moment” pe care-l petrec alături de fiul lor Archie în timpul pandemiei.

Prezentat în parteneriat cu P&G și având ca temă „Ingineria unei lumi mai bune”, în episodul special s-a vorbit despre dorința lui Harry, de 35 de ani,  şi a lui Meghan de a construi cât mai multe platforme online. Şi este ştiut faptul că acest tip de afacere aduce o groază de bani. Iar la ei este şi mai simplu: vând doar cu numele indiferent de profilul site-urilor respective.

Meghan Markle și prințul Harry spun că „îmbrățișează fiecare moment” de a petrece mai mult timp cu fiul lor Archie în timpul pandemiei

Vorbind cu editorul șef, Edward Felsenthal, Meghan a spus: „Încercăm să îmbrățișăm tot timpul minunat petrecut cu fiul nostru”.
Întrebat cum se descurcă, Harry a subliniat: „Există o mulțime de lucruri pe care  neconcentrăm, şi multă muncă. Aceasta este o oportunitate de a petrece mai mult timp ca familie decât am face altceva… probabil”.

Episodul a prezentat conversații cu o serie de invitați, inclusiv cofondatorul Reddit și fondatorul 776 Alexis Ohanian, și CEO-ul și editorul executiv al Rappler, Maria Ressa.

În această după-amiază, ducele și ducesa de Sussex au găzduit o ediție specială a TIME100 Talks despre „starea experienței noastre digitale” - în imagine cu editorul șef al timpului, Edward Felsenthal

Printre cei prezentați în episod s-au numărat, de asemenea, președintele și co-fondatorul Centrului pentru Tehnologie Umană, Tristan Harris, activist și fondatorul Fundației Loveland Rachel Cargle, autor și codirector al Centrului UCLA pentru anchete pe internet Safiya U. Noble. Au apărut și cercetătoarea Renée DiResta, fondatorul Somewhere Good, Naj Austin, și gazdele Teenager Therapy, cu care ducii de Sussex au înregistrat un podcast la începutul acestei luni.

Săptămâna trecută a apărut o fotografie a cuplului care a făcut furori pe social media

În imaginea alb-negru, perechea poartă ținute asortate. Harry fără cravată și lăsând ultimul nasture de sus deschis în stilul său casual. Meghan poartăun un costum Alexander McQueen Grain de Poudre – blazer 1.995 $ (1.544 GBP) și pantaloni 795 $ (615 GBP) pe care i-a purtat prima dată în februarie 2018, când a participat la premiile anuale Endeavour Fund.

La încheietura mâinii, are o brățară Cartier „Love” în valoare de 6500 USD (5.031 GBP), precum și ceea ce pare a fi ceasul de aur Cartier Tank Française al prințesei Diana.

 Foto AICI: Daily Mail

Ceasul, considerat a fi un cadou de la Harry, în acel moment valora 23.000 de dolari (17.800 de lire sterline), dar probabil că acum merită mult mai mult având în vedere istoria sa.

Editorul șef al TIME, Edward Felsenthal, a comentat: „De la lansarea în aprilie, TIME100 Talks s-a concentrat pe soluții și viziuni ale unui viitor mai bun prin conversații cu lideri importanţi din întreaga lume.” „Acest episod special marchează prima noastră colaborare și suntem încântați să îi avem pe Ducele și Ducesa de Sussex pentru a explora aceste probleme urgente.”

Dan Macsai, editor executiv TIME și director editorial al TIME100, a adăugat: „Ducele și ducesa de Sussex sunt printre cele mai influente voci din lume. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei pentru a ridica problemele esențiale și de a evidenția soluții reale la unele dintre cele mai presante probleme de acum”.

Ducele și ducesa de Sussex s-au pronunțat recent în legătură cu o serie de probleme, inclusiv despre natura captivantă a rețelelor sociale, Black Lives Matter și suprimarea alegătorilor.

TIME100 Talks a convocat peste 100 de invitați notabili – inclusiv secretarul general al ONU António Guterres, avocatul Rev. Bernice A. King, imunologul Dr. Anthony Fauci, trimisul special al UNHCR Angelina Jolie, muzicienii John Legend și Elton John, președintele Camerei Nancy Pelosi și Dalai Lama.

A generat peste 50 de milioane de vizionări video pe platformele TIME de la lansarea în aprilie.