Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat de ce a fugit Eugenie din casa lui Meghan şi Harry! Este incredibil
S-a aflat de ce a fugit Eugenie din casa lui Meghan şi Harry! Este incredibil

S-a aflat de ce a fugit Eugenie din casa lui Meghan şi Harry! Este incredibil

Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank s-au mutat în urmă cu aproximativ șase săptămâni la Frogmore Cottage, casa primită în dar de Meghan şi Harry de la regină.

Totul părea perfect, mai ales că prinţesa Eugenie se pregătea pentru sosirea primului-născut, iar loc mai ideal decât Frogmore Cottage  nu putea găsi deoarece casa ducilor de Sussex era proaspăt amenajată, inclusiv camera copilului. Numai că, potrivit surselor,  nefericirea trăită de Meghan la Frogmore Cottage a precedat „deciziei lui Eugenie de a pleca de acolo”, spune un expert regal.

Proprietatea prințului Harry, Frogmore Cottage, a rămas goală din nou după ce prințesa Eugenie s-a mutat

Meghan și Harry s-au mutat din Frogmore Cottage în martie anul acesta, după ce au plecat definitiv în oraşul unde a copilărit. De curând au cumpărat prima casă – un conac extrem de luxos în Santa Barbara, care a costat aproximativ 11 milioane de lire sterline. În ciuda părăsirii casei regale, cuplul a precizat că vor să se mențină proprietatea din Windsor ca bază a lor în Marea Britanie. Mai precizăm că ducii de Sussex au rambursat 2,4 milioane de lire sterline, bani care au fost folosiți pentru renovarea casei.

Prin urmare, a fost destul de surprinzător când s-a aflat că Harry îi dăduse cheile casei sale verișoarei, prințesa Eugenie. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze această chestiune, dar unele surse au spus că Meghan și Harry erau „încântați să le ofere casa prințesei Eugnie și lui Jack în timp ce aşteptau primul copil”.

Cu toate acestea, se spune că Eugenie și-a făcut deja bagajele după mai puțin de două luni de locuit acolo

Ea și Jack s-ar fi mutat înapoi la fosta lor casă, o proprietatea mai mică în Ivy Cottage, aflată tot în curtea uriaşă a Palatului Kensington. Acest lucru a uimit câțiva observatori regali, deoarece Frogmore Cottage părea perfectă pentru familia lor – anterior fusese mobilată pentru nou-născutul Archie, era aproape de părinții lui Eugenie, prințul Andrew și Sarah Ferguson, și de bunicii ei, regina și prințul Philip.

Cu toate acestea, se pare că lui Eugenie nu i-a plăcut să locuiască în proprietatea Windsor – la fel ca şi lui Meghan. Un expert regal i-a spus corespondentului  Katie Nicholl că Meghan a fost extrem de nefericită la Frogmore Cottage.

„Meghan era convinsă că a existat o conspirație împotriva ei, așa că practic s-a autoizolat când s-au mutat la Frogmore. Cred că s-a simțit de la început ca o străină. Nu era viața cu care era obișnuită și nu îşi dorea aşa ceva”, a subliniat expertul.

Cu toate acestea, ceva nu se leagă deoarece Eugenie are mai multe conexiuni cu Windsor decât ar fi putut avea Ducesa de Sussex, pentru că membrii familiei sale locuiesc în apropiere, s-a născut acolo, locul nu-i era străin, iar condiţiile erau excelente, şi totuşi s-a plecat din casa lui Meghan şi Harry fără nicio explicaţie, informează Express.